Jump to content

epivitor

Premium Members
  • Posts

    208
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by epivitor

  1. Σε idle ποτέ. Το παρουσίαζε όταν έτρεχε παιχνίδια όπως gta v, fallout 4 χωρίς frame limit. Όταν έβαζα όριο στα 75fps με το rtss δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου. Αυτή που μου ήρθε σήμερα από την άλλη δεν ακούγεται καθόλου και χωρίς frame limit.
  2. Λες?? Μπορώ να βάλω την παλιά που φτάνει τα 2038 χαμηλότερο όριο και αν ναι με ποιο πρόγραμμα? Αυτή τη στιγμή έχω και τις δύο στα χέρια μου
  3. Ηρθε σημερα τελικα η καινουργια zotac η οποια και αυτη παρουσιαζει coil whine αλλα σαφως λιγοτερο. Το μειον της ειναι οτι "out of the box" η καινουργια κανει boost στα 1987MHz ενω η παλια που βουιζε εφτανε στα 2038MHz. Δε γινεται να τα εχουμε ολα δυστυχως.
  4. Παιδια η Gigabyte GTX1070 G1 απο coil whine τι λεει? Εχω τωρα την zotac amp extreme και τσιριζει πολυ οταν ζοριζεται. Περιμενω απο Δευτερα αντικατασταση επειδη μου κανουν και κατι κουλα τα fanακια οταν δουλευουν κατω απο το 30%. Αν μου κανει και η δευτερη τα ιδια με βλεπω για την G1.
  5. epivitor

    Η Nintendo ξανά κυκλοφορεί το NES ως mini κονσόλα με 30 παιχνίδια

    Καπου διαβασα οτι δεν παρεχεται με τροφοδοτικο. Αν ισχυει μιλαμε για μεγαλη γυφτια.
  6. Ετσι ειναι ο καπιταλισμος παιδια. Κανονικα π
  7. Παιδια θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει ενα ασυρματο mouse που να εχει εμβελεια 5-6 μετρα ? Δεν το θελω για παιχνιδια, απλα μονο για να χειριζομαι τον media player και να κλεινω το pc απο το κρεβατι πριν κοιμηθω χωρις να σηκωνομαι. Κατα προτιμηση οχι της microsoft γιατι εχω κακες αναμνησεις απο το παρελθον. Τιμη ως 40-45 ευρω.
  8. epivitor

    Ρυθμιστε τις οθονες σας!

    Κριμα. Ισως να μην ειναι τοσο προσφατη.
  9. epivitor

    Ρυθμιστε τις οθονες σας!

    Εδω θα βρειτε ετοιμα calibration profiles για ολες σχεδον τις οθονες. Εγω προσωπικα στην LG W2252TQ που εχω, εβαλα στην αρχη εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα περασα το profile που δινει το site και η διαφορα ηταν τεραστια.Το μονο που εκανα μετα ηταν να κατεβασω λιγο την φωτεινοτητα. Ειχα προσπαθησει προηγουμενως να την καλιμπραρω μονος μου με διαφορα προγραμματακια που ειχα αλλα ηταν αδυνατον. Για μενα αυτη η λυση ειναι η πιο σιγουρη.
  10. epivitor

    TheLab v2 - Προβλήματα

    ΟΚ φιλε ευχαριστω
  11. epivitor

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Γεια σας παιδια , εγω χθες εβαλα υπογραφη στο λογαριασμο μου αλλα εμφανιζεται μονο στα καινουργια μηνυματα που γραφω, στα παλιοτερα δεν εμφανιζεται. Για παραδειγμα σ' αυτο το θεμα που ανοιξα οταν εγραψα το 1ο μηνυμα δεν ειχα βαλει ακομα υπογραφη και οταν εβαλα αργοτερα η υπογραφη συνεχιζε να μην φαινεται στο 1ο. Δηλαδη αν αργοτερα αλλαξω υπογραφη τα παλιοτερα μηνυματα μου θα συνεχισουν να εχουν την παλια?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.