Jump to content

mobo ξερει κανεις κατι

panzaxa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα εδω και 1 μηνα περηπου εχω αλλαξει μητρηκη εχω βαλει μια asus p5qc ολλα καλα μεχρη προχτες που μετα απο κανα 4ωρο ανοικτο το pc παω να το κλεισω κανει ολη τη διαδηκασια κλεισηματος κλεινει η οθονη κλεινει ο σκληρος και μενουν τα ανεμηστηρακια και ολο το πανελ μπροστα ανοικτο λαμπακια σκατουλακια το ανεμηστηρακι της καρτας γραφικων ολα αυτα ανοικτα !!!!!!!!!!!! ??????? για να κλεισουν και αυτα επρεπε να πατησω παρατεταμενα το κουμπι του on -of !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προφανώς μπήκε σε standby.Μήπως πάτησες κατά λάθος άλλο κουμπί (αντί shutdown);

Οχι κανονικα το εκανα και αυτο το κανει οποτε θελει πριν απο λιγο εκλεισε κανονικα

Kοίτα τις ρυθμίσεις ενέργειας από το BIOS πρώτα μπας και έχει τίποτα περίεργο...

Αποκλείεις την περίπτωση να κόλλησαν τα windows κατά το κλείσιμο;

Στο έχει ξανακάνει;

Αποκλείεις την περίπτωση να κόλλησαν τα windows κατά το κλείσιμο;

Στο έχει ξανακάνει;

Το εχει κανει και το εκανε και λιγο ποιο πριν και πριν 2 λεπτα εκλεισε κανονικα δοκιμασα και xp σε αλλο δισκο που εχω αλα μια απο τα ΓΙΔΙΑ !!!!!!! μαλον απο οτι μου ειπανε παω για μητρηκη ευτυχως ειναι εγγυηση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.