Jump to content



Port ή κάτι άλλο


dohc161416003179

Recommended Posts

Συμφορουμίτες δώστε μια βοήθεια στον ανίδεο:o

Λοιπόν πήρα το netgear gdb111g με σκοπό να συνδέσω σταθερό με καλώδιο και φορητό με ασύρματο. Συνδέω κανονικά το μοντεμ/ρούτερ στον σταθερό, ανάβουν όλα κανονικά, βάζω το σιντάκι και εκεί που πάει να επικοινωνήσει με τον υπολογιστή μου βγάζει ότι ΔΕΝ υπάρχει καλώδιο ή το μηχανάκι δεν είναι ανοικτο. Εν τω μεταξύ το ethernet καλώδιο το βλέπω κάτω στην μπάρα δεξιά που μου βγάζει τοπική σύνδεση, ενώ ανάβει και στη θύρα του σταθερού που το συνδέω. Περνάω drivers ξανά και ξανά στον ελεγκτή ethernet, πάλι τα ίδια.

Δοκιμάζω τη διαδικασία στον φορητό, όλα ΟΚ με καλώδιο ethernet, και όλα ΟΚ και ασύρματα. Σήμερα αγοράζω μια pci κάρτα δικτύου ,την βάζω στο σταθερό, υποθέτοντας πρόβλημα στο Lan της μητρικής. Τα κάνω αυτά, αλλά ο φορητός ήταν συνεδεμένος ασύρματα στο ίντερνετ, οπότε κουμπώνοντας το καλώδιο του ethernet αμέσως μπήκα. Άρα λέω είχε πρόβλημα το λαν της μητρικής. Πριν λίγο με κλειστό τον φορητό, λέω να κάνω την εγκατάσταση και στον σταθερό, βάζω πάλ ιτο σιντάκι, πάει να επικοινωνήσει με το ρουτερ/μόντεμ, δεν το βλέπει. Πάω να μπω ιντερνετ, τίποτα. Κάνω νέα σύνδεση, τίποτα. Τελικα΄άνοιξα τον φορτηό, μπήκα απο εκεί στο δίκτυο και τότε μπόρεσα κα ιμπήκα από τον σταθερό.

Α, βάζω σαν διευθυνση στον browser http://192.168.0.1 και δεν μου ανοίγει τίποτα. Πάει να συνδεθεί σαν Σύνδεση ευρείας ζώνης και τίποτα. Υπόψιν έω βιστα στο σταθερό και XP στο φορητό.

Όποιος δεν βαρεθεί να διαβάσει και απαντήσει, τον ευχαριστώ πολύ....

Link to comment
Share on other sites

Κάνε reset το modem/router και κάνε το σετάρισμά του με τον χειροκίνητο τρόπο. Ο wizzard του CD είναι λίγο για τα μπάζα (π.χ. εμένα μου ζητούσε σώνει και καλά σταθερό ip). Παιδεύτικα παρόμοια 2-3 μέρες με ένα DGN2000 (NetGear).

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ. Το ρεσετ ήταν το πρωτο που έκανα. Τελικά ψάχνοντας βρήκα ότι έφταιγαν οι μινιμαλιστικές επιλογές μου, απενεργοποιώντας στα services τα περισσότερα που σχετίζονταν με το δίκτυο. Οπότε, απλά επαναφέροντας τα, το μονταμάκι δούλεψε.

Link to comment
Share on other sites

Βρε Γιάννη μου μπας και ξέρεις, γιατί οταν εκινώ τα Vista αφού τα έχω σε κατάσταση αναμονής δεν έχω πάλι ιντερνετ; Πάω στη διεύθυνση του router και δεν μπορεί να το δει. Εν τω μεταξύ στις Ρυθμίσεις Δικτύου μου γράφει ότι ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο Ιντερνετ. Το θέμα λύνεται με μια επανεκίνηση ή απλά να μην έχω τα βίστα στην αναμονή.

Link to comment
Share on other sites

Στην αναμονή πολλά bugs συμβαίνουν, ανάλογα το PC. Windows update και νέους οδηγούς στην LAN έχεις περάσει;

Update, το αποφεύγω:dirol:

Θα δοκιμάσω για νέους οδηγούς στην LAN, ευχαριστώ φίλτατε αδμινιστράτορα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.