Jump to content



Συνδεση με hol


Seek & Find

Recommended Posts

Καλημερα,

Εκανα συνδεση με τη hol στο χωριο μου και σημερα πηγε ο εξοπλισμος και στις 18 θα γινει η ενεργοποιηση..

Το θεμα ειναι οτι εγω δεν θα μαι εκει μεχρι μεσα ιουλιου λογω εξεταστικης.. θα εχω καποιο προβλημα αν δε το συνδεσω η δε το ενεργοποιησω εως τοτε;

ευχαριστω γι ατο χρονο σας.

Link to comment
Share on other sites

αν ενεργοποιηθεί και δεν συνδέσεις τον εξοπλισμό την ημέρα της ενεργοποίησης δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. αν απαιτείται κάποια ενέργεια από μέρος σου για την ενεργοποίηση της σύνδεσης τότε υποθέτω πως θα μπορείς να την ενεργοποιήσεις και από κάπου αλλού (αλλά για να είσαι βέβαιος πάρε ένα τηλεφωνάκι στην Εξυπηρέτηση πελατών να τους ρωτήσεις ;) )

Link to comment
Share on other sites

Πίστεψε με θα έχεις γυρίσει μέχρι να ενεργοποιηθεί :hehe: Η αδερφή μου περιμένει ενεργοποίηση από HOL, αρχικά της είχαν πει 5 Απριλίου, που έγινε 5 Μάη που έχει φτάσει 11 κι ακόμα τίποτα.. καλή υπομονή :)

Link to comment
Share on other sites

Κώστα, εξαρτάται και αν θα πέσει στην περίπτωση. συμφωνώ ότι γενικά καθυστερούν αρκετά αλλά έχει τύχει σε αρκετούς να μείνουν εντός χρονοδιαγράμματος. ένας γνωστός μου ενεργοποιήθηκε μάλιστα δύο πριν (σύμπτωση ? )

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι απόλυτο αυτό με το χρόνο ενεργοποίησης. Σε μένα ενεργοποιήθηκε μετά από 3 εβδομάδες και σε μια φίλη μου μέσα σε 2. Άσχετα αν η συμφωνία αναφέρει 15 εργάσιμες μέρες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλή λύση για μικρό μέρος είναι ο ΟΤΕ έχεις σύνδεση σε 2 μέρες και αν το θέλεις για καλοκαίρι το κρατάς 6 μήνες το κόβεις μετά τα Χριστούγεννα (αν έχεις σκοπό να πας και καμία βόλτα τότε) και κάνεις νέα τον επόμενο χρόνο

Πρόβλημα πάντως δεν θα έχεις η HOL παίρνει τα χρήματα άσχετα αν δεν το χρησιμοποιείς εσύ .

Και για την ιστορία όσο δεν έχει γίνει ενεργοποίηση μπορείς να ακυρώσεις την αίτηση σου

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.