palavomaras Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2009 Kαλησπέρα αναρωτιόμουν πώς γίνεται να καλυφθώ απο εγγύηση για την μητρική (ΕVGA 750 sli) μου την οποία αγόρασα απο το πλαίσιο πρίν απο κάνα 3μηνο γιατί την έχω χάσει κ αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα!!!Λέτε να μπορούν να μου τυπώσουν κάποια άλλη???γιατί μου έχει μείνει ο κωδικός του προιόντος απο το κουτί...Ευχαριστώ πολύ!!!
Toxic Μάϊος 16, 2009 #2 Μάϊος 16, 2009 Αν το ειχες παρει σε ολοκληρωμενο pc και κρατησαν το ονομα σου εισαι οκ.Αλλιως φωτοτυπησε μια αλλη απο κανα γνωστο σου
Nephiλiμ Μάϊος 16, 2009 #3 Μάϊος 16, 2009 αν ειχες κανει την παραγγελια μεσω ιντερνετ,κοιταξε το ιστορικο παραγγελιων και βρες τον αριθμο παραγγελιας.
SirDiman Μάϊος 16, 2009 #4 Μάϊος 16, 2009 Εκτος αν εχεις καρτέλα πελατη και εχει καταχωρηθει εκει η αγορα... Υπαρχει και η περίπτωση αν θυμάσαι ακριβή ημερομηνία και ωρα να βρουν την απόδειξη αλλα λιγο δύσκολο
palavomaras Μάϊος 16, 2009 Author #5 Μάϊος 16, 2009 Τους πήρα νωρίτερα τηλέφωνο και με ρώτησαν αλλά δεν την βρήκαν στην καρτέλα μου!!!Δυστυχώς την είχα πάρει χωρίς όνομα και δεν έχω κάποιο γνωστό να έχει απόδειξη να την φωτοτυπήσω!!!μάλλον την κάτσαμε!!!:suicide: ***το κείμενο αφαιρέθηκε***
p_under Μάϊος 16, 2009 #6 Μάϊος 16, 2009 rma τοτε για γερμανια ( εχω ακουσει οτι εχει πολυ καλο rma )
j0hnar0s Μάϊος 23, 2009 #7 Μάϊος 23, 2009 πας στο καταστημα που την πηρεσ το σηντομοτερο μαζι με τον σειριακο αριθμο του προιοντος και με σιγουρια σε αυτα που λες ζητας ενα χαρτι οτιδηποτε με σφραγιδα που να λενε οτι εχεις εγγυιση.. καντο πρωτα στα ταμεια και αν δεν βγαλεις τιποτα φωναξε υπευθυνο και αμα σου λενε μα μου δεν ξερουμε αν το πηραται απο εδω λες οριστε και ο σειριακος αριθμος ... ειναι να θελουν να εξυπηρετήσουν αν δεν θελουν μην το ψαχνεις
palavomaras Μάϊος 23, 2009 Author #8 Μάϊος 23, 2009 Eχεις δίκιο φίλε μου ακούγεται πολύ λογικό ίσως αυτό πρέπει να κάνω!
slaught Μάϊος 24, 2009 #9 Μάϊος 24, 2009 Καλα αν θελουν θα βρουν τη συναλλαγη με βαση το σειριακο.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν αρχειο με τα προιοντα που πουλαν.
pank Μάϊος 24, 2009 #10 Μάϊος 24, 2009 Υπαρχει και η περίπτωση αν θυμάσαι ακριβή ημερομηνία και ωρα να βρουν την απόδειξη αλλα λιγο δύσκολο Εμένα πάντως μια φορά που μου είχε τύχει έτσι τη βρήκα την απόδειξη!!Με έσωσαν τα μαύρα κονδύλια. Επειδή εκείνη τη φορά το είχα ξεφτιλίσει εντελώς το θέμα (κάποιοι παντρεμένοι ίσως με νιώθουν) , ζήτησα να μου σπάσουν τα πράγματα σε δυο αποδείξεις. Όταν διαπίστωσα ότι μου λείπει η μια, πήγα σε ενα κατάστημα με τη δεύτερη και μου εκτύπωσαν τη χαμένη απόδειξη. Πάντως και μόνο ημερομηνία αν θυμάσαι, και πέσεις σε εξυπηρετικό υπάλληλο, θα στη βρεί. Θα ψάξει λίγο παραπάνω, αλλά απ' ότι θυμάμαι δεν ήταν και βουνό η ολη υπόθεση. Και μιλάω για Πλαίσιο Βουλιαγμένης... Υ.Γ. : Μετά της τα λεω. Την αρχική μουρμούρα, που είναι ικανή να επισκιάσει τη χαρά της στιγμής, δεν αντέχω
petroSEXtreme Μάϊος 25, 2009 #11 Μάϊος 25, 2009 Φιλε μου μην τρελενεσαι.Εισαι καλημενος.Πηγαινε σε οποιοδηποτε καταστημα στο service.Πες στον τεχνικο τι προβλημα εχει η μητρικη και οταν σου ζητησει την αποδειξη για να την παραλαβει πες του οτι δεν την εχεις και να κανει μια αναζητηση.Αυτα που πρεπει να ξερεις ομως ειναι:1)Αν ειχε κοπει ονοματικα (στη καρτελα σου) η σαν απλη αποδειξη (πελατης λιανικης).2)Απο πιο καταστημα ειχε αγοραστει.3)Ποτε αγοραστηκε(περιπου εστω,πχ. 20-28 φλεβαρη)Οσο πιο κοντα πεσεις στην ημερομηνια τοσο πιο πολυ θα διευκοληνθει ο τεχνικος να τη βρει.4)Θα βοηθησει πολυ αν ειχε αγοραστει με αλλα προιοντα και θημασε πια ειναι αυτα.Πιστευω να βοηθησα και να σε ξεανχωσα.:flower:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.