Jump to content



Psu Voltage Calculator


lazarosleon

Recommended Posts

Εχω το τροφοδοτικο Cheiftec 1200 και θελω να μετρησω (μεσω καποιου προγραμματος) ακριβως ποσο ρευμα καταναλωνει, εκτος και εαν υπαρχει αλλος τροπος εκτος λογισμικου.

Υποψιαζομαι απωλεια η μη σωστη διανομη και ψιλοφοβαμαι.

Link to comment
Share on other sites

A. Εχω κλοκαρει την καρτα μου, που σε αλλο μηχανημα ιδιας συνδεσης παει μια χαρα, με ιδιο λογισμικο κλπ κλπ, ενω σε αυτο παγωνει

Β. Οταν συνδεω ιδιες συσκευες ειτε εσωτερικες, ειτε εξωτερικες, βλεπω μερικες να μην δουλευουν, πχ δισκος να μενει απο ρευμα

Γ. Οταν και οι 11 ανεμιστηρες που εχω στο φουλ καποιες στιγμες της μερας, και θεσω καποια αλλη πηγη σε λειτουργεια πχ DVD, CD, πεφτουν οι στροφες των ανεμιστηρων, οχι σε ολους παντα.

Link to comment
Share on other sites

γενικά αυτά τα online calculators δεν νομιζω να ειναι και πολυ αξιοπιστα. αν θες να δεις μα ακριβεια πόσα Watt καις πάρε ενα βαττόμετρο και βάλτο στην πρίζα που συνδέεις τον υπολογιστή ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.