Jump to content



Κόλλημα στο post απο εξωτερικό Seagate.


Jerry007

Recommended Posts

Στην Maximus formula της υπογραφής μου πολλέ φορές κολλάει το boot επειδή αργεί να ανταποκριθεί ο σκληρός. Πρόκειται για ενα Seagate Free Agent Pro 750GB συνδεδεμένο με usb.

Απο οτι βλέπω οταν αναζητάει τις συνδεδεμένες usb συσκευές βρίσκει k/b,mouse κτλ αλλα οταν ψάχνει για τον σκληρό τρώει κόλλημα και πρέπει να κάνω restart.

Αυτο δεν το κάνει πάντα αλλα οταν ο δίσκος έχει "σβήσει" απο το προηγούμενο shutdown. Για να το κάνω να λειτουργείσει του βγάζω και ξαναβάζω την πρίζα.

Προσωπικά έχω βαρεθεί αυτη την δουλειά, τι να κάνω?

Ακόμα μερικές φορές μπένω στα Windows και ενλω είναι συνδεδεμένος πρέπει να βγάλω και να βάλω το καλλώδιο για να τον "δούν".

Πείτε μου τι να κάνω.Είχα διαβάσει σε ενα forum οτι βοηθάει να ανοίξεις τον σκληρό δίσκο και να αποσυνδέσεις τα κίτρινα led που τον φωτίζουν,αν και δεν νομίζω να ισχύει..

Καμιά ιδέα?

Περιμένω τον denton που έχει 6 τέτοιους :haha:

Link to comment
Share on other sites

Here I am :D

Έκανες edit επειδή πήρα και 6ο ε? :hehe:

Εμένα man μου το κάνει αυτό με έναν από τους παλιούς FreeAgent, αλλά όχι τόσο άσχημα. Απλά περιμένω να κάνει το spin-up του και αργει μέχρι και 30 δευτερόλεπτα το boot, όχι τραγικά πράγματα. Κάνε μια δοκιμή - πήγαινε τον σε άλλο PC. Αν κάνει το ίδιο και εκεί, είναι πρόβλημα του δίσκου και καλό είναι να κάνεις ένα προληπτικό RMA.

Αν όχι όμως, τότε μάλλον μιλάμε για σκάλωμα στον controller της Maximus - εκεί...απλά βγάζεις/βάζεις καλώδιο στο δίσκο, αναγκαστικά...:/

Link to comment
Share on other sites

Ναι έπεσε edit asap :haha:

Hmm και μετα τα 30'' δεν γίνεται τίποτα...Ούτε και με το καλλώδιο,restart το pc κάνω.

Αυτο με το καλλώδιο λειτουργεί οταν είναι συνδεδεμένος και δεν τον έχει δεί το Os,αυτο που το πάς?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.