Jump to content



Vodaphone και ταξίδι στην Aγγλία


astrolabos

Recommended Posts

Για την vodafone έχει να κάνει το θέμα, αλλά περισσότερο θα έλεγα ότι έχει να κάνει με την αγγλική. Το καλοκαίρι, επειδή θα βρεθώ για μια εβδομάδα στο Λονδίνο, θα ήθελα να έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του κινητού μου (iphone 3g). Το θέμα είναι όπως κατάλαβα από το 1399 που πήρα τηλέφωνο είναι ότι η χρέωση θα είναι ασύμφορη.

Το θέμα είναι, και η ερώτηση που σας απευθύνω είναι, με συμφέρει να αγοράσω ένα καρτοκινητό στην Αγγλία; έχουν προγράμματα για απεριόριστη ή φθηνή τουλάχιστον πρόσβαση στο διαδίκτυο;

Link to comment
Share on other sites

Αν θελεις ριχνεις και μια ματια στο Appstore να βρεις αυτα τα wifi spot/track/join προγραμματα που κυκλοφορουν εδω και καιρο οπου σου παρεχουν πληροφορίες που βρίσκονται διαφορα wifi hotspots. ;)

Για την καρτοκινητη δεν γνωριζω αλλα αν αγοράσεις θα μπορέσεις να ''ελέγξεις'' τις χρεώσεις ωστε να μην σου ερθει κανενας γιγάντιος λογαριασμός...

Οπως http://forums.appleinsider.com/showthread.php?t=84168 :p

Link to comment
Share on other sites

Μα γι' αυτό θέλω να πάρω κάποιο αγγλικό καρτοκινητό. Απλά στο site που κοίταξα της κάθε εταιρίας μου δημιουργήθηκαν περισσότερες απορίες από όσες θα έπρεπε να μου έλυνε.

Link to comment
Share on other sites

Ολο τον καιρό που ήμουν πάνω αλλά και μετά που πηγαινοερχόμουνα είχα ενα καρτοκινητο της Vodafone αλλά βέβαια, οπως πάει να γινει και εδώ τώρα, έπρεπε να δηλώσεις μια UK διεύθυνση και κάποια στοιχεία. Θέλω να πω δεν είναι οπως εδώ που το αγοράζεις, βάζεις το PIN και ενεργοποιείται... αν θυμάμαι καλά πρέπει να μπείς στο site της Vodafone για την ενεργοποιήση, έχει οδηγίες και το κουτι της SIM.

Σίγουρα πάντως ειναι πολύ φθηνότερο από το πληρώσεις της χρεώσεις για περιαγωγή

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.