N3M3SYS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2009 Μέχρι πριν 2 εβδομαδες πηγαιναν ολα καλα, μεχρι που τα RS λινκς που κατεβαζω μεσω του φλασγκετ αρχισαν να ειναι corrupt και οχι 1 η 2 αλλα παρα πολλα. Μιλαω για downloads της ταξης των 2 εως 8 γιγα σε ραρ μορφη. Πολυ σπαστικο, εχω πριμιουμ λογαριασμο και αυτο δεν μου εχει ξανατυχει. Φιλοι κατεβαζουν τα ίδια αρχεια μια χαρα. Αυτα που εκανα μεχρι τωρα ηταν να περασω ξανα το φλασγκετ, φορματ και ολα απο την αρχη και παλι ταιδια. μερικες φορες καταβαζω ξανα τα broken parts απο το archive και οκ, αλλα κατα το 90% ειναι παλι κατεστραμενα. Σημαντικη επισημανση: Κάνω copy τα RS link πεταγεται το παρα8υρο του φλασγκετ, confirm και αρχιζει το κατεβασμα. Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα κατεβασματος ολα σταματαν, ερωτηματικα εμφανιζονται διπλα απο τα αρχεια και φυσικα 0 ταχυτητα. Βλεποντας στο Log κατω κατω οταν σταματαει το κατεβασμα γραφει time out και errror occured, προσπα8ει να συνδε8ει με ραπιντ ξανα αναφεροντας μια ΙΡ στην πορτα 80 αλλα αυτο συνεχιζεται ες αει χωρις αποτελεσμα. Ουτε στο www.rapidshare.com εχω προσβαση την συγκεκριμενη διαρκεια! Το προβλημα λυνεται με disconnect και connect στο modem router μου (νεα ΙΡ). Μετα ολα αρχιζουν-συνεχιζουν παλι κανονικα, αλλα corrupt τα αρχεια. Τι μπορει να φται ρε παιδες? Εχω αλλαξει 3 μοντεμς και παλι τα ιδια. Εχω εξαντλησει σχεδον όλο το οριο μου στο ραπιντ, με αυτη τη βλακεια να κατεβαζω τα ιδια πραγματα 500 φορες. Παροχος ΤΕΛ@Σ. PLEASE HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.