Jump to content

N3M3SYS

Premium Members
  • Posts

    235
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by N3M3SYS

  1. N3M3SYS

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Υγεία και δύναμη σε όλους!
  2. Μα πηρα ηδη 2 φορες και μου ειπαν, οτι βασει των τεχνικων τους, αυτο ειναι το μεγιστο, δεν παει παραπανω και οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα αλλο! Αν το κανουν θα εχω συνεχεια αποσυνδεσεις. Αν θες, μου ειπαν, στειλε fax στα κεντρικα με το αιτημα σου κλπ κλπ και αν βγαλεις ακρη. Τι συμβαινει ρε παιδια? P.S: Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και τη βοηθεια.
  3. Παιδιά μια μικρη βοήθεια, εχω τα παρακάυω χαρακτηριστικα: Νομίζω οτι θα έπρεπε να "κλειδώνει" κάπως πιο ψηλα. Επι 2 βδομαδες υστερα απο βελτιωση που μου εκαναν στην ταχυτητα (επαιρνε παραπανω μου ειπαν), με αντιστοιχα stats ημουν στα 12.500 με 13.800Kbps. Απο προχθες ειμαι max στα 9800. Μεγαλη πτωση. Τηλεφωνώντας στην wind μου ειπαν οτι "τυχαινει" (τυχαινει!!!???) καμια φορα να πηγαινεις και τοσο πανω (12-13Κ), αλλα η γραμμη μου δεν παει με τιποτα παραπανω. Να τους πιστεψω ή με κοροιδευουν?
  4. N3M3SYS

    #labxmas2014 day 2 gift 4

    ΣκόροςΣκόροςΣκόροςΣκόροςΣκόροςΣκόρος!
  5. N3M3SYS

    BioShock Infinite (III)

    :banging:
  6. N3M3SYS

    Intel SSD

    Για εμας που εχουμε 2 σε raid τι προτεινεται? Έχω το RST περασμενο, οποτε iaStor γραφει στο AS SSD Bench.
  7. N3M3SYS

    Intel SSD

    thnx panoc!
  8. N3M3SYS

    Intel SSD

    Φιλε Spyrus σε εμενα στο αντιστοιχο πεδιο εχει το εξης ICH8R/ICH9R/ICH10R/DO/PCH SATA RAID controller, μιας και εχω 2χ80 σε raid, με driver provider απο Intel (8.9.0.1023), θα ηταν καλο να κανω κι εγω uninstall? Θα κερδισω κατι?
  9. N3M3SYS

    Intel SSD

    ναι το εχω υποψιν μου...αλλα γιατι τετοια διαφορα....
  10. N3M3SYS

    Intel SSD

    Αν ηταν ετσι θα το ελεγα, αλλα η φοτο ειναι απο την πρωτη εγκατασταση ! Η κονσολα intel matrix storage, Ου λεει οτι το firmware ειναι το 2CV102HD!!!, αυτο ειναι το τελευταιο ρε παιδια η εκανα κανα λαθος στο update?
  11. N3M3SYS

    Intel SSD

    Και οι δικοι μου σε raid 0 στο ICH10...κατι δεν παει καλα? σε σχεση με του φιλου ιοανις? περασα εννοειται το τελευταιο fimware και στoυς δυο, 2χ80 postvile
  12. N3M3SYS

    Intel SSD

    Ευχαριστω πολυ jax7480, θα δοκιμασω και αναλογα, ελπιζω να ειναι θεμα firmaware, επισεις σε ευχαριστω για το θεμα που λεγαμε στο pm, αναμενω μολις ευκαιρισεις!
  13. N3M3SYS

    Intel SSD

    Συγκεκριμενα οι δισκοι πριν μπουν σε raid, καρφωθηκαν σε συστημα με XP οπου εγινε format (slow), μετα δημιουργηθηκε η συστoiχια και με τα εγκατασταση Win7. Τα παγωματα τα ειχα απο την αρχη...οποτε μαλλον πρεπει να δοκιμασω HDD erase και restore? Παντως απο επιδοσεις που μετρησα, ολα ΟΚ. Υ.Γ: HDDerase αυτο--------> http://cmrr.ucsd.edu/Hughes/SecureErase.html ???
  14. N3M3SYS

    Intel SSD

    Επισης κι εγω εχω συχνα τα παγωματα που αναφερονται λιγο πιο πανω, λειτουργουν μονο τα παραθυρα που ειναι maximized ενω ολη η taskbar ειναι σε κατασταση "κλεψύδρας"-αναμονης. Μετα από 30-40sec, ξαφνικα πεταγονται ολα τα κλικς που εχω κανει. Ειμαι με win7, 2x80Gb postvile σε raid στο ICH10 της Rampage II Extreme. Που κολλανε αραγε? Καμια προταση?
  15. N3M3SYS

    Intel SSD

    Τα πιθανα bottlenecks τα καταλαβαινω, αναφερομουν στις ταχυτητες του software που βρισκεται στους SSD και τις διαμεταγωγες τους, αλλα μαλλον καταλαβαινω οτι με raid εχω μερικα seconds παραπανω 1-2, ισως δεν αξιζει, ισως ειναι το γεγονος της υπερβολης που με χαρακτηριζει. Οποτε να τους δωσω, μιας και ειμαι μεσα στο 20ημερο αλλαγης, και να παρω εναν 160αρη που εχω διαβασει οτι ειναι καπως πιο γρηγοροι, τι προτεινετε?
  16. N3M3SYS

    Intel SSD

    κι εγω εχω 2χ80, αλλα δεν καταλαβα...δηλ. περα απο το τριμ και τα νουμερα στα μετροπρογραμματα, δεν ειναι και πρακτικα πιο γρηγοροι σε boot times, loading times, φορτωμα προγραμματων και παιχνιδιων καθως και σε μεταφορες-εγγραφες αρχειων γενικοτερα, απ οτι ενας 80αρης ή ενας 160αρης? Το raid 0 δεν προσφερει τιποτα στους SSD?
  17. N3M3SYS

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Bloodrayne και τώρα περιμενω το Νο2,έπαιξα το δέμο ως τώρα.Τα παλικάρια της Terminal Reality έκαναν καταπληκτική δουλιά,πολύ σφάξιμο,αίμα και φυσικά η Rayne είναι ανεπανάληπτη. Υ.Γ Τα παλικάρια πρέπει να είναι gothaδες!
  18. N3M3SYS

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    Εεεε...συγνώμη που είμαι νιούμπης εδώ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.