Jump to content



Πρόβλημα στην εκκίνηση των windows


Kats

Recommended Posts

post-1873-1414343594,5423_thumb.jpgΚαλημέρα OOS

Προχθες πήγα απ' την αδερφή μου, μου είπε ότι αντιμετωπίζει "εμφανίζει μπλε οθόνη, κάνει επανεκκίνηση στην οποία ζητάει για την είσοδο στα windows Ctrl+Alt+Del" αν θυμάμαι καλά αυτά μου είχε πει.

Κατεβάζω Malware το τρέχω βλέπει ιούς, τους διορθώνει, κάνε επανεκκίνηση και βλέπω ότι λειτουργεί μια χαρά. (Οι ιοί από κάτι χαζά μυνήματα στο fb μου είπε)

Χθες μου λέει ότι έχει πάλι προβλήματα , ότι έτρεξε (με κλειστό Modem) το Μalware, δεν βρέθηκαν ιοί, αλλά κατά την επανεκκίνηση του pc εμφανίζει τις συγκεκριμένες εικόνες που ανέβασα. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τη μπορεί να συμβαίνει.:sauer028:

ααα. και δεν ήμαστε για επισκέψεις στο πολυαγαπημένο ΠΛΑΙΣΙΟ !!!:musik009:

post-1873-1414343594,5044_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

πάλι πρόβλημα στο pc της αδερφής μου

ήρθε ο Dr Paneas προχθές απ' το σπίτι μου και έκανε "επαναφορά συστήματος" αλλά πάλι τίποτα

βιαζόμασταν κιόλας για να πάμε για μπάλα επομένως δεν το πολυψάξαμε

ανοίγοντας το pc εμφανίζει το εικονίδιο "εκκίνηση των Windows" και εκεί που έπρεπε να σου εμφανίσει κανονικά την αρχική οθόνη (να bootarei kanonika) -> εμφανίζει μία κατάμαυρη οθόνη με μόνη 'ενδειξη το ποντίκι.

αν έχετε κάτι να μου προτίνετε ευχαρίστως. Με τον Panea το λίγο που το κοιτάξαμε είπαμε ότι δεν πρέπει να είναι hardware ( έχει εδώ 1 μήνα που αλλάξαμε RAM, σκληρό δίσκο ) αν και μου έκανε κάτι παράπονα η αδερφή μου για την κάρτα γραφικών. Εκεί λέει που παίζει Sims μετά από 3-4 ώρες την πετάει έξω...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.