Jump to content



Acer Aspire 9420(ΜS2195)-Προβλημα


Evan

Recommended Posts

Λοιπον για να μη σας τα πολυλογω! Μου εφεραν το παραπανω λαπτοπ και πριν αρχισω το σκαλισμα σκεφτηκα να ρωτησω πρωτα στο εμπειρο αγαπημενο μου φορουμ! Με το που πατας το power button το λαμπακι του δισκου αναβοσβηνει κανονικα αλλα η οθονη δεν ανοιγει,απλως για ενα κλασμα του δευτερολεπτου κανει σαν να ανοιγει!

Πιθανον να επεσε και να δεχτηκε σκληρο χτυπημα,η η καρτα γραφικων τα εφτυσε(αν και και δεν εχει φορτωθει κανενα game ποτε)θα κοιταξω και τον σκληρο για σιγουρια! Περιμενω ιδεες και προτασεις,ας ελπισουμε να βρουμε την ακρη(ενα μηνα με παρακαλαει η ξαδερφη μου κ τωρα το θυμηθηκα) Ευχαριστω:worship:

Link to comment
Share on other sites

Σύνδεσε το φορητό με μία άλλη οθόνη. Αν δίνει εικόνα τότε πιθανότατα είναι η οθόνη. Αν δε δίνει εικόνα, μπορεί να είναι, οθόνη, κάρτα γραφικών, ή μνήμη (και η μνήμη όταν έχει πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί μαύρη οθόνη). :hang2:

Link to comment
Share on other sites

οταν δοκιμασεις τα παραπανω και δεις οτι πραγματικα φταιει το backlight πρεπει να σκεφτεις ποσο αγαπας την ξαδερφη σου :woot:

http://www.instructables.com/id/How-to-Replace-Your-Laptop_s-Backlight/

http://www.laptoprepair101.com/laptop/2007/12/09/replace-laptop-backlight-ccfl-lamp/

αν ταιριαζει σε μηκος μαλλον κανουν και αυτες που βαζουν στα pc φωτισμο οι λευκες φυσικα

Link to comment
Share on other sites

εφόσον με το φακό η οθόνη δείχνει οτι λειτουργεί το πρόβλημα είναι είτε καμμένες ccfl λάμπες είτε χαλασμένο inverter.η διαδικασία αλλαγής ccfl δεν είναι οτι πιο εύκολο και θέλει πολύ προσοχή..........λίγο να στραβώσουν οι νέες ccfl και το κάτοπτρο ή να λερωθεί το εσωτερικό film και το αποτέλεσμα δε θα κρατήσει για πολύ και θα βλέπεις εύκολα σημάδια και ανομοιομορφίες πίσω από το πανελ.επίσης πρόσεχε και φόρα γάντια χειρουργικα και μάσκα γιατί περιέχουν υδράργυρο και άλλα επιβλαβή αέρια.

εγώ θα κοίταγα πρωτα για καμμένο inverter και ύστερα για ccfl.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.