vale46_46 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2009 Υποθετω πως αλλον θελατε να μπαναρετε!!! Το θεμα που ειχα ανοιξει ειναι εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?t=65990 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Dolly Ιούλιος 7, 2009 #2 Ιούλιος 7, 2009 Αντί να ανοίγεις θέματα σε άσχετα φορουμ, δεν στέλνεις κάποιο πμ σε κάποιο moderator καλήτερα?
eloydark Ιούλιος 7, 2009 #3 Ιούλιος 7, 2009 Χαχαχα, πάλι εσύ; Πραγματικά κάνεις κρα από 40km μακριά ρε φίλε... ήμαρτον δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις;
sofos1990 Ιούλιος 7, 2009 #6 Ιούλιος 7, 2009 Τι τον banάρατε; ΝΤΡΟΠΗ Kαι ποιος θα πάρει το νόμπελ τώρα;;;;;; Σίγουρα είναι αυτός; Κάτι είχε πάρει το μάτι μου για thread ban, όχι για lifetime.
Guest Ιούλιος 7, 2009 #7 Ιούλιος 7, 2009 Φίλε vale46_46, για να έφαγες ban κατευθείαν, σημαίνει ότι η IP από την οποία πόσταρες (ναι, σε κάθε ποστ αφήνεις ένα ίχνος, την IP σου) έμοιαζε ή ήταν ίδια με αυτή ενός μέλους που έφαγε ban πολύ πρόσφατα. Κοινώς, έκανες δεύτερο account για να συνεχίσεις να είσαι μέλος εδώ, παρά το ban σου στο άλλο. Υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει, ας μιλήσει καλύτερα κάποιος admin.
vale46_46 Ιούλιος 7, 2009 Author #8 Ιούλιος 7, 2009 Ελα ντε με αυτα που βλεπω ουτε κι εγω δεν ξερω ποιος ειμαι!Μηπως ειναι καποιου ειδους τελετουργικου και μυησης για τα καινουρια μελη του φορουμ ολο αυτο???Πραγματικα περιμενω καποια σοβαρη απαντηση και τελος παντων ποιος ειναι αυτος για τον οποιο με περνατε???Κριμα και υποτιθεται οτι ειναι σοβαρο φορουμ.Αν αντιμετωπιζετε ετσι τα νεα μελη δηλαδη πιο μετα τι γινεται?
eloydark Ιούλιος 7, 2009 #9 Ιούλιος 7, 2009 Εγώ πάντως κατάλαβα ότι είναι αυτός από τις απαντήσεις χωρίς καν να μπορώ να δω την ip του... οι admins απλά έχουν και αποδείξεις... χαχα
vale46_46 Ιούλιος 7, 2009 Author #10 Ιούλιος 7, 2009 Οι admins θελω να πιστευω οτι εχουν πραγματικα τις αποδειξεις για το οτι εχει γινει λαθος!eloydark εισαι λαθος και απο οτι φαινεται φανατικα πεπεισμενος οτι ειμαι αυτος ο ακις...δικαιωμα σου.Ακομα περιμενω μια επισημη και σοβαρη απαντηση.
sofos1990 Ιούλιος 7, 2009 #11 Ιούλιος 7, 2009 Στείλε κάποιο pm σε κάποιον admin ώστε να τακτοποιηθεί το πρόβλημά σου το συντομότερο δυνατόν.....και αυτοί άνθρωποι είναι δεν μπορούν να προλαβαίνουν τα πάντα!
vale46_46 Ιούλιος 7, 2009 Author #12 Ιούλιος 7, 2009 Φίλε vale46_46, για να έφαγες ban κατευθείαν, σημαίνει ότι η IP από την οποία πόσταρες (ναι, σε κάθε ποστ αφήνεις ένα ίχνος, την IP σου) έμοιαζε ή ήταν ίδια με αυτή ενός μέλους που έφαγε ban πολύ πρόσφατα.Κοινώς, έκανες δεύτερο account για να συνεχίσεις να είσαι μέλος εδώ, παρά το ban σου στο άλλο. Υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει, ας μιλήσει καλύτερα κάποιος admin. Φιλε nickstamat η ip αποκλειεται να ειναι η ιδια γιατι μονο εγω χρησιμοποιω την γραμμη και το pc! sofos1990 το ξερω οτι και αυτοι ανθρωποι ειναι αλλα το να μπαναρεις ενα νεο μελος επειδη η ip του μπορει να μοιαζει με καποιου μπαναρισμενου μελους και μαλιστα απ'οτι φαινεται να εχει δημιουργησει και τις χειροτερες εντυπωσεις ειναι αν μη τι αλλο σοβαροτατο φαουλ!
alexis2044 Ιούλιος 7, 2009 #13 Ιούλιος 7, 2009 Οι Admins/Mods του Thelab.gr πάντως δεν προβαίνουν σε αποκλεισμό με βάση ελλιπή ή χωρις στοιχεία, αν δεν υπάρχει 100% βεβαιότητά.Αν πάλι, πραγματικά είχες δίκιο και έχει γίνει λάθος, θα έστελνες pm με την μια.Δεν σε βλέπω όμως και πολύ πρόθυμο όμως να το κάνεις...
ChSin7 Ιούλιος 7, 2009 #14 Ιούλιος 7, 2009 Θα έπρεπε να έχει πάρει και 2ο ban μεγαλύτερης διάρκειας για διπλό account (Vale46 & Vale46_46), διάβασε τους κανόνες. Απορώ με τους admin γιατί δεν το έχουν κάνει ακόμα. Κάθε επικοινωνία σου για το όποιο ξεκαθάρισμα του όποιου "λάθους" ή "αδικίας" θα έπρεπε να γίνεται ΟΧΙ με 2ο account αλλά με email εδώ : http://thelab.gr/sendmessage.php Απορώ και με τους άλλους χρήστες που προσπαθούν να "μαντέψουν" γιατί έφαγες ban και γίνεται κουβέντα.:flower:
vale46_46 Ιούλιος 7, 2009 Author #15 Ιούλιος 7, 2009 Περιμενα πως θα υπηρχε ανταποκριση μεσα απο τα ποστ.Ωραια να στειλω και πμ αν ειναι να λυθει το θεμα,σε ποιον να στειλω,ποιος ειναι υπευθυνος για τετοια θεματα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.