Jump to content



Νέα Οθόνη!


JUSTINS

Recommended Posts

Καλησπέρα!Σκέφτομαι να αγοράσω μία οθόνη για gaming κυρίως και μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε αυτές :

Samsung 2494HM http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=68174

BenQ E2400HD http://www.computershops.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=5983&pcode=H002_I005983

LG Flatron W2452V http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1180630

HP Pavilion w2448h http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=55565

Την τέταρτη την έχω και είμαι αρκετά ικανοποιημένος αλλά επειδή την χρειάζομαι για άλλο χώρο σκεφτόμουν να πάρω μια διαφορετική.Τείνω προς την benq ή samsung αλλά το μόνο που με απασχολεί είναι το θέμα lag.Τα μόνα reviews που γνωρίζω είναι αυτά από prad και τις έχει σε καλή θέση.

Έχοντας την hp θα ήθελα να έχει επεκταμένο color gamut.Αυτό το διαθέτει η benq αλλά δεν ξέρω για την samsung.Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε από αυτές ας μου λύσει τις απορίες.

Τέλος διαπίστωσα ότι είναι 16:9 και όχι 10 που πάει να πεί ότι είναι καθαρά full HD αλλά δεν λέει για ανάλυση 1920χ1200.Θα έχουν πρόβλημα σε αυτήν την ανάλυση.

Αυτά!Ευχαριστώ πόλυ εκ των προτέρων!:dance3:

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν θα τις γνωρίζετε αυτές που έγραψα.Μήπως κάποιος έχει την samsung ή την benq να με ενημερώσει αν έχουν υψηλό lag ώστε να μην είναι κατάλληλες για gaming.

Link to comment
Share on other sites

Θα επέλεγα την HP 2448HC με καλές κριτικές και επιδόσεις.

Διάβασέ και το δικό μου θέμα.

Μπορείς να πάρεις μια πολύ καλή εικόνα από εδώ (συγκρίνεις τις επιδόσεις και όποια σου κάνει την αγοράζεις).

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγως να διαβάσω όλα τα άλλα θέματα για οθόνες που δεν έχω αναφέρει.Τις μόνες που χρειάζομαι είναι αυτές πιο πάνω.Εκτός αυτού κανένας δεν έχει θέσει αυτές σε κάποιο θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Η HP2408HC έχει αντικατασταθεί με την HP 2448HC (η οποία νομίζω αγγίζει το EOL της).

Αν διάβαζες τα θέματα θα δεις πως έχουν παίξει κάποιες στη συζήτηση και κάποιες "απορρίφθηκαν" για υποκειμενικούς λόγους.

Επίσης τα site που ασχολούνται με reviews των οθονών είναι ίσως ο καλύτερος σύμβουλος αγοράς, πόσο δε αν βρεις για το ίδιο μοντέλο παραπάνω από μία κριτικές.

Π.χ σύγκριση της samsung 2494HM με την Lg w2452v.

Δες και διάλεξε.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ φίλε τζώρτζη!Το δικό σου θέμα κάθε μέρα το κοιτούσα όπως και πολλών άλλων.Γενικός διαβάζω τα πάντα.Νομίζω ότι έχεις παραγγείλει και εσύ μία αν δεν κάνω λάθος.Αντε καλορίζικη.Περιμένω εντυπώσεις.Πολύκαλό μοντέλο.

Στην αρχή του θέματος έχω κάνει ένα λάθος.Για την HP που έχω είναι η w2448hc η οποία είναι φοβερή για αυτά που προσφέρει.Έχοντας αυτή θέλω μια παρόμοια αλλά όχι την ίδια.Αν τελικά δεν βρω θα πάρω αυτήν πάλι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.