Jump to content



Βοήθεια το Pc μου σερνεται!!!


Kenpachi

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά έχω το pc της υπογραφής και αντιμετωπίζω μερικα προβλήματα ταχύτητας...

Αρχικά το πρώτο περίεργο είναι ότι με το που εκκινάω τον υπολογιστή κολλάει 1 λεπτό ακριβώς!!! στο λογότυπο της motherboard...

Επίσης όταν τρέχω πολλά πράγματα παράλληλα ψιλο lagarei και κάνει μερικά δευτερολεπτα να έρθει στα ισια του.

Να φανταστείτε ότι ο συγκεκριμένος υπολογιστής δεν μπορεί να τρέξει καλα τις ταινίες blu ray 1080 p αλλά χάνει frames η εικόνα και δεν συγχρονίζεται με τους υποτιτλους με αποτέλεσμα φυσικα να μην μπορώ να τις δω.

Πιστεύω ότι τα παραπάνω δεν είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν σε ενα pc με τετοια χαρακτηριστικά, εντάξει δεν έχω το υπερ PC αλλά τι στο καλο???:unsure:

Αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιο κομμάτι του hardware ειναι προβληματικό και ίσως πρέπει να το παω να το αλλάξουν...

Μήπως έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει??? , άμα αναβαθμισω σε 3x 2Gb ddr3 τις μνήμες θα δω καμία βελτίωση???:giveup:

Link to comment
Share on other sites

αμα μιλας για το πρωτο πισι τπτ απο αυτα που λες δν ειναι λογικο.3*2 δν μπορεις να βαλεις γτ η μητρικη σου δν υποστηριζει tripple channel.μονο σε i7 γινεται αυτο.για αρχη παιρνα ξανα τους drivers της μητρικης σου και της καρτας γραφικων και δες αμα συνεχιζει.αμα ναι κανε φορματ και ξαναπερνα τους σε αδειο λογισμικο και ξαναδες.αμα δν γινεται παλι τπτ κατι στο πισι δν την παλευει.παρτα με την σειρα.τρεξε memtest για να δεις μηπως βγαζουν λαθη οι μνημες.δοκιμασε μια αλλη καρτα γραφικων.αμα δν γινει τπτ εδω ειμαστε.

σημειωσε πως αυτη η καρτα γραφικων(8600GT) ειχε βγει ελατωματικη πολλες φορες.και ειχα πετυχει σε εναν φιλο μου κιολας μια.δοκιμασε με μια αλλη και δες αν συνεχιζει

Link to comment
Share on other sites

δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών

αν δεν δεις αποτελεσματα δοκιμασε

να κανεις boot με μια μονο ram και μετα με την άλλη.

αν εχεις κανει overclock καντα default

αν κολλαει στο λογοτυπο τις mobo

δεν νομίζω να φταίει το os

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις περασμένα πολλά προγράμματα και η registry έχει γεμίσει, είναι λογικό να υπάρχει μία καθυστέρηση. Αν φταίει το software για την καθυστέρηση η λύση είναι φορμάρισμα και μετά το πέρασμα των win και των drivers να δεις αν θα έχεις αυτήν την καθυστέρηση. Σχετικά με τις ταινίες και το hardware κατ' επέκταση δοκίμασε την κάρτα σου στο 3dmark06 και δες τι σκορ βγάζει και δες και στο διαδίκτυο τις άλλες για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Σχετικά με κόλημα στο λογότυπο της μητρικής, κάνε ένα τσεκάρισμα το σκληρό με ένα από τα διαγνωστικά της wd, seagate όποιας εταιρίας είναι ο σκληρός. Αν θέλεις τσέκαρε και τις μνήμες. Δες η τελευταία έκδοση του bios τη προβλήματα λύνει και αν κρίνεις κάνε ή όχι αναβάθμιση. Τα 2GB για win32bit είναι καλά. Τα 6GB αν έχει 64bit επεξεργαστή είναι καλά για 64bit win.

Link to comment
Share on other sites

Το έτρεξα το 3d mark 06 και εβγαλα score 12339 το οποίο δεν μου φαινεται και πολυ χάλια....

Το προβλημα είναι ότι δεν εχω άλλη gpu pci express για να δοκιμασω αν ειναι προβληματικη...

Επίσης να αναφερω και ενα άλλο κουλό, όταν κλείσω το pc αφού κλείσει (δηλαδή σβήσει το τροφοδοτικό) αμέσως ξαναανοίγει μόνο του σαν να το ανοιξα μολις και ξανακλείνει οριστικά μετά απο 3 δευτερολεπτα...:giveup:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.