Jump to content



ποιο νεο κουτι με καλο airflow?


cabdik

Recommended Posts

θα ηθελα να παρω ενα καινουριο κουτι, για τι αυτο που εχω ειναι αρχαιολογια και παλιολαμαρινα..!!! αλλα θα ηθελα να εχει καλο airflow, ωστε να ψυχει καλα το εσωτερικο. εχω δει αυτο το κουτι

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650728 και θα ηθελα τη γνωμη σας. δεν θελω ουτε full tower, ουτε κανενα πανακριβο.

Link to comment
Share on other sites

εγω πηρα το coolermaster sniper παρατηρησα οτι εχει καλο airflow απο το εξης

η 8800gts στο παλιο noname κουτι χτυπουσε 85-90 κελσιου τωρα ειναι σταθερα 67-70 full load με μαμα ψυκτρα μια που εβγαλα την υδροψυξη !

προτιμησε coolermaster !

Link to comment
Share on other sites

Ρίξε μια ματιά και στα τελευταία μοντέλα που έχουν έρθει στην αγορά σε αυτή την κατηγορία τιμής:

NZXT Classic Series Beta Black Case

CoolerMaster Gladiator 600 Case (RC-600-KKN1-GP)

Καλή περίπτωση είναι και το all time favorite RC-590-KKN που παίρνει ένα σκασμό 120αρηδες.

Αν ανέβεις σε budget πάνω από τα 100, ρίξε μια ματιά σε antec902 και HAF932 (ή ακόμα καλύτερα, την καταπληκτική προσφορά για το Stacker 831SE). Ενδιαφέρον επίσης το καινούριο κομμάτι της xigmatek, το Midgard Case.

Link to comment
Share on other sites

κοιτα απο midi tower προτιμω την thermaltake και απο full tower τα coolermaster κρινε και δες τι σε βολευει εγω προτεινω midi:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650574 full:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806641

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.