Dj-Axi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ PHOTOSHOP ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ MOZILLA, ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΦΑΛΜΑ: ΠΑΤΑΩ ΟΚ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ? THX!
pank Ιούλιος 24, 2009 #2 Ιούλιος 24, 2009 Απλά γράφοντας το error message που έχεις στο google :http://www.abluestar.com/blog/the-procedure-entry-point_except_handler4_common-could-not-be-located-in-the-dynamic-link-library-msvcrtdll/Αυτό είναι το πρώτο αποτέλεσμα που βρήκα. Έριξα μια ματιά και στα άλλα, και νομίζω πως αν χρησιμοποιείς XP, αυτή είναι η λύση του προβλήματος.
Dj-Axi Ιούλιος 25, 2009 Author #3 Ιούλιος 25, 2009 Thx! Το πρόβλημα του mozilla το ελυσα, αλλα στο photoshop τπτ ακομα.:giveup:
pank Ιούλιος 25, 2009 #4 Ιούλιος 25, 2009 Δηλαδή έσβησες το msvcrt.dll, και εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα με αυτό ;Για δες και εδω :http://www.photoshopforums.com/i-get-an-entry-point-except-handler4-common-error-vt14003.htmlΣτην ουσία λέει να το μετονομάσεις, αλλά αν το έχεις σβήσει δε ξέρω τι γίνεται...Εκτός και αν δεν ''κτυπάει'' το msvcrt.dll, αλλά κάποιο άλλο αυτή τη φορά.
Dj-Axi Ιούλιος 27, 2009 Author #5 Ιούλιος 27, 2009 δεν ξερω, αλλα αφου ελυσα το προβλημα του firefox το αλλο δεν με πολυ απασχολει. Ευχαριστω για την βοηθεια φιλε!
Jaco Ιούλιος 27, 2009 #6 Ιούλιος 27, 2009 Το mscvrt.dll είναι ένα dll της microsoft, το οποίο έχει κάποιες functions που χρησιμοποιούν κυρίως προγράμματα της visual C++... Κάποιο πρόγραμμα σου (μάλλον παλιό) αντικατέστησε το dll με κάποια άλλη version παλιότερη με αποτέλεσμα όσα προγράμματα περιμένουν να βρουν εκεί μέσα κάποιες συναρτήσεις να αποτυγχάνουν (το entry point που λέει)... επειδή ενδέχεται να σου χτυπάνε και άλλα προγράμματα εν καιρό τα οποία καλούν συναρτήσεις από το dll αυτό, καλό είναι να το κάνεις extract ξανά από το cd της εγκατάστασής σου...
Jaco Ιούλιος 27, 2009 #8 Ιούλιος 27, 2009 Εδώ θα δεις πως θα το κάνεις extract από το cd-rom της εγκατάστασης...
ChSin7 Ιούλιος 28, 2009 #9 Ιούλιος 28, 2009 [off topic]Αυτες οι "εγκαταστασεις" .....και η πλάκα είναι οτι τα msvcrt και msvcirt ουτε regsvr32 θέλουν ούτε να είναι στο "windows" folder.... με ένα απλό copy δίπλα στο exe/dll καθαρισες...[/off topic]τσεκαρε και την version του msvcirt.dll. Tα 2 αυτά dlls πάνε "πακετο".
Dj-Axi Ιούλιος 28, 2009 Author #10 Ιούλιος 28, 2009 που ακριβως τα βρισκω στο cd των windows και που πρεπει να τα κανω επικολληση?
Dj-Axi Ιούλιος 28, 2009 Author #12 Ιούλιος 28, 2009 το διαβασα αλλα δεν τα πηγαινω και πολυ καλα με το περιβαλλον εντολων. αν γινεται κατι μεσα απο τα windows το προτιμω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.