Jump to content



toshiba σκληρος εξωτερικός


disssconected

Recommended Posts

Γεια σας παιδια ενα προβλημα εχω. Εχω ενα toshiba εξωτερικό 5 μήνες τώρα, δεν εχει φαει κανενα χτυπημα απλα τωρα (ειχα να τον ανοιξω 3-4 μερες) παω να τον συνδεσω στο λαπτοπ και αν και παιρνει ρευμα κανονικα και δειχνει πως δουλευει δεν δινει καθολου σημα το καλώδιο usb. Τι λετε να φταει γι αυτο και τι μπορω να κανω? τον εχω συνδέσει σε 4 pc αλλα παλι το καλωδιο usb σαν να μη δινει καθολου σημα...

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι miniUSB σε USB μπορείς να αγοράσεις ενα νέο καλωδιάκι απο όποιο κατάστημα θές. Ερώτημα, αν είναι 2.5" portable χωρίς εξωτερικό τροφοδοτικό δηλαδή, όταν βάζεις το καλώδιο, ακούς το δίσκο να ξεκινά? Αν ακουμπήσεις το αυτί σου πάνω στο κουτάκι του δίσκου πρέπει με το που συνδέεις το καλώδιο να ξεκινά κάνοντας ενα χαρακτηριστικό ήχο χωρίς όμως να ακούς ελαφρά χτυπήματα σε τακτικούς χρόνους που σημαίνει οτι ο δίσκος έχει πρόβλημα. Επίσης, υπάρχει ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα η θήκη οπότε θα πρέπει να αλλαχθεί για να σιγουρέψεις οτι δεν έχει πρόβλημα ο δίσκος. Μου έχει τύχει αρκετές φορές. Ελπίζω να βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.