Jump to content



Συνδεση PC-Οθονης


JohnnyX

Recommended Posts

Παντα το ειχα απορια και τωρα επειδη πηρα στην αδερφη μου την LG-M227WD-PZ δινει καλωδιο vga-vga.

Aν βαλεις 2 ανταπτορες vga->dvi θα παρεις ενα καλωδιο dvi->dvi ή θα έχει απωλίες και αλλιωσεις ?

Link to comment
Share on other sites

Θα δουλεψει, αλλα γιατι να το κανεις αυτο; Με καθε κοννεκτορα που βαζεις σε μια "αλυσιδα" συνδεσης αυξανεις την "αντισταση" του καλωδιου ( ενας κοννεκτορας εχει παντα λογω μη 100% καλης επαφης, σκουριας στα σημεια επαφης κλπ, μεγαλυτερη αντισταση απο ενα συνεχομενο καλωδιο ). Παρε ενα VGA to VGA cable μονωμενο καλα και με ferite chocks στις δυο ακρες . Κατι τετοιο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=5018&cat=38

Link to comment
Share on other sites

Οποτε εχεις μια καρτα γραφικων με εξοδο vga και μια οθονη με εισοδο vga, και θελεις να βαλεις ενα καλωδιο dvi to dvi και δυο adaptors απο dvi σε vga για να τα συνδεσεις? Οχι δεν θα κερδισεις τιποτα, το dvi καλωδιο οταν περνα σηματα vga τα περνα αναλογικα οπως και καθε vga καλωδιο, αντιθετα οπως σου ειπα θα χασεις λογω αυξημενης αντιστασης της "αλυσιδας" λογω των δυο εξτρα connectors..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.