Jump to content



Asus VW266H..αξίζουν τα 370+?


r0y4ax

Recommended Posts

Με λίγα λόγια..υπάρχει κάτι καλύτερο σε 1920χ1200, 2ms σε αυτα τα λεφτά και σε 26ιντζες ?

...στα 378Ε την βρήκα θεσσαλονίκη.

Μην μου πείτε για πανελ και τέτοια ...δεν κατέχω.:tomato:

Aπλά αν υπάρχει κάτι σε αυτά τα λεφτά, καλύτερο και γιατί...θα με βοηθούσε..:hmm:

Link to comment
Share on other sites

Έχω τη συγκεκριμένη οθόνη εδώ και 3-4 μήνες και είμαι ευχαριστημένος. Την είχα πάρει 400+€. Πολυ καλή σε σχεδίαση, τεράστια διαγώνιος με λεπτό frame.

Χρώματα πολυ καλά, ευκρίνεια παρα πολυ καλή, ανάλυση FullHD που όταν θα δεις τη πρώτη σου 1080p, θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Δεν είμαι από αυτούς που εκθειάζουν ένα προϊόν μόνο και μόνο επειδή το έχουν αγοράσει αυτοί, αλλά η οθόνη προσωπικά με υπερκαλύπτει, καθώς σχεδιάζω και γράφω κώδικα για website, δουλεύω Photoshop και σχεδιαστικά προγράμματα, και η μεγάλη διαγώνιος είναι απλά απόλαυση.

Πολλές συνδέσεις, HDMI κ.ο.κ.

Δεν μπορείς να τη συγκρίνεις με θηρία Eizo ή άλλες με "καλό" panel, καθότι η VW266H φορά "TN", με όλα τα κουσούρια σε χρωματικές αποδόσεις κτλ που αυτό επιφέρει.

Είμαι στη δουλειά τώρα, αργότερα θα σου δώσω περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ...

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν στα ίδια λεφτά "παίζει" κάτι καλύτερο σε 26αρα αρχικά και μετά σε 24άρα...πάντα σε 1920χ1200 και 2ms.Την θέλω μόνο για gaming.::beer:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.