Jump to content



Νεκρός 7200.11 ?


BuffaloBill

Recommended Posts

:help1: Λοιπόν παραλού που είχα ακούσει διάφορα για τον συγκεκριμένο σκληρό εφόσον ο δίσκος μου δούλευε 1 σχεδόν χρόνο μια χαρά δεν περίμενα ότι το κακό θα με βρει. Ο Seagate 7200.11 που έχω είναι ένας από τους «ελαττωματικούς» και δίστιχος χτες μάλλον τον αποχαιρέτισα...Ελπίζω βεβαία ότι υπαρχή ελπίδα να σωθεί ... αν και το μόνο που έχει κάποια αξία είναι οι φωτογραφίες μου 2000-3000 περίπου και εργασίες που είχα κάνη στην σχολή. Ώμος πρώην τον στείλω πίσω υπαρχή ελπίδα να τον σώσω και να του βάλω το καινούριο firmware? Εγώ ότι και να έκανα δεν είδα φως στο τούνελ μέχρι τώρα. Resetet (αρχικές ρυθμίσεις αυτό ενωω) στο bios έκανα τζίφος, καλώδια και θέσης άλλαξα πάλι τίποτα μονο στο άλλο PC έμεινε και μετά πάει για αλλαγή επειδή δεν μπορώ να τον δώσω σε κάποια εταιρία ώστε να μου βγάλει τα δεδομένα (λεφτά γιοκ). Καμία ιδέα παιδιά μήπως και σώζετε? Το μοντελο ειναι ST3500320AS με Firmware: SD15 :help1:

Link to comment
Share on other sites

Αφου ητανε απο τουσ ελλατωματικους δισκους θα επρεπε να ειχες κανει το firmware ενα update με το καινουργιο που ειχε βγαλει η seagate, ενος λεπτου δουλεια ητανε!τωρα που τα επαιξε δε γινεται τπτε εκτος απο κατη εταιριες που μπορεις να των στειλεις κ να πληρωσεις!Τωρα για να το κανεις μονος σου...εαν βρεις μια πλακετα απο εναν ιδιο γινεται αλλα χανεις την εγγυηση μετα!Ξεβιδωνεις αυτην κ βαζεις απο τον καλο το δισκο κ κανεις backup αλλα εγγυηση γιωκ!

Link to comment
Share on other sites

Έπαιζε αν θυμάμαι καλά και ένας τρόπος να περάσεις το καινουργιο firmware "the hard way", κάνοντας ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα, αν πιάνουν τα χέρια σου δες το.

Επίσης θυμάμαι ότι όσοι "κλείδωναν" εντός των συγκεκριμένων ελλατωματικών παρτίδων, η seagate τους έφτιαχνε και τους επέστρεφε με τα δεδομενα μέσα.

Ψάξε το λίγο, θα βρεις άκρη, αν δλδ είναι απλά το bug του firmware κατα πάσα πιθανότητα δεν έχεις χάσει τα δεδομένα σου.

Link to comment
Share on other sites

Ρίξε μια ματιά σε αυτο το thread, έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματα...

Αν και δεν νομίζω οτι γίνεται να τον σώσεις, τώρα που "κλείδωσε" δύσκολα τα πράγματα... :rip:

Εκτός και αν μπορεί να κάνει κάτι η ίδια η Seagate :yes2:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε εδώ είναι όλη η διαδικασία που θα ακολουθήσεις για να τον επαναφέρεις μόνος σου:

http://www.msfn.org/board/solution-seagate-7200-11-hdds-t128807-pid-828237.html

Πολύ πολύ προσοχή, γιατί με αυτή τη διαδικασία μπορείς ανετα να τον αποτελειώσεις τον δίσκο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.