Jump to content

ilpanos

Premium Members
  • Posts

    230
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by ilpanos

  1. ilpanos

    gmail και διπλασιασμός του inbox

    Στο gmail όλα τα μηνύματα αποθηκεύονται στο φάκελο All mails που ανέφερες. Η εμφάνιση των μηνυμάτων αυτών σε όλους τους άλλους φακέλους γίνεται μέσω της προσθήκης tags στο κάθε μήνυμα, τα λεγόμενα για το gmail labels. Δεν κρατά διπλά αντίγραφα. Αν σβήσεις κάτι από το φάκελο All mails εξαφανίζεται και από όλους τους υπόλοιπους φακέλους στους οποίους μπορεί να εμφανιζόταν.
  2. ilpanos

    #labxmas2014 day 18 gift 30

    DJD RootX Suedehead .38-.45
  3. ilpanos

    #labxmas2014 day 17 gift 29

    Space Invaders
  4. ilpanos

    #labxmas2014 day 14 gift 22

    Πρωτείνη
  5. ilpanos

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Ωχ, φίλε την μαγκιά με τα 2 dvd πως την εκανες? 2 drives από laptop είναι μάλλον αλλά ο αντάπτορας από που?
  6. ilpanos

    Official Windows 7 Thread

    Παιδιά αναβάθμησα απο build 7000 στην 7057 και κάποιοι φάκελοι τωρα έχουν ένα εικονίδιο με ένα λουκέτο και γραφουν "State: Private". Τι είναι ακριβως αυτό? Πώς το βγάζω?
  7. ilpanos

    Thermaltake Tide Water VGA liquid cooling

    Λοιπόοοοοον. Αναλυτικά τα υλικά: 2 tide water, αλφαδολάστιχο 5mm εσωτερική, εποξική κόλλα, 1 μπετονάκι αποιονισμένο νερό, 1 μπουλάκι WFI, betadine, σύρριγκα 60ml. Σκέφτηκα οτι θα ήταν πιο εύκολο αντί να καθίσω να φτιάξω αυτοσχέδιο κουτάκι από το μηδέν, να χρησιμοποιήσω το ιδιο το σώμα των tide water. Η συνδεσμολογία και η ροή του νερού έχει ως εξής: ψυγείο_1-->ψυγείο_2-->τανκ_1-->τανκ_2-->αντλία_1-->μπλοκ-->αντλια_2-->ψυγείο_1 Τα tide τα είχα αγοράσει πριν αρκετό καιρό και παρά το γεγονός ότι δεν είχαν χρησιμοποιηθεί (ήταν αποθηκευμένα), το νερό τους μύριζε μούχλα και οι σωλήνες στο εσωτερικό τους δεν ήταν πολύ καθαροί. Γι αυτό έβγαλα το μπλόκ, έβαλα τον ένα σωλήνα σε μπετονακι αποιονισμένο νερό και τον άλλο σε μια λεκάνη, το έβαλα μπρος και το άφησα να τραβήξει όλο το νερό από το μπετονάκι και να το αδειάσει στη λεκάνη. Στη συνέχεια τον σωλήνα που είχα στο αποιονισμένο τον έβαλα στο μπουκάλι με το WFI, αφού του είχα ριξει πρώτα μερικές σταγόνες betadine. Τέλος, έβαλα το μπλοκ, συμπλήρωσα με τη σύρριγκα νερό και το έβαλα στο κουτί. Το αποτέλεσμα όλου αυτού: Πάντα με θερμοκρασία δωματίου 19.8 C 8800gt (700-1730-900)- zalman vf900: idle 39 C, load (furmark 300 seconds) 87C 8800gt (700-1730-900)- 2xtide water: idle 37 C, load (furmark 300 seconds) 51C
  8. ilpanos

    Thermaltake Tide Water VGA liquid cooling

    [OFFTOPIC] Ρε κάτσε εσύ στον αέρα σου να σιγοψηθείς το καλοκαίρι κ ασε τα μεγάλα παιδάκια να παίξουμε με τα νεράκια κ να είμαστε έτοιμοι για παραλία όταν σφίξουν οι ζέστες... [/OFFTOPIC] Επίσης θα ήταν χρήσιμη καμια ιδέα για κουτάκι υδρόψυξης. Θέλω να γίνει αυτόνομο συστηματάκι, εύκολα μεταφέρσιμο, να μη γεμίσω κάθε γωνιά του stacker με αντίες ψυγεία κ σωλήνες... Και κάτι τελευταίο. Να ενώσω και τα τανκ, θα είναι καλύτερα? Ή φτάνει το ένα?
  9. ilpanos

    Thermaltake Tide Water VGA liquid cooling

    Παιδιά έχω 2 tide water και θέλω να τα ενώσω σε 1 για να ψύξω μια 8800gt. Κόλλησα τα ψυγειάκια με εποξική, και τα ένωσα για να γίνει 1. Ο προβληματισμός μου είναι η συνδεσμολογία. Σκεφτόμουν το εξής: ψυγείο (αυτό το ενωμένο)-->τανκ-->αντλία_1-->μπλοκ-->αντλια_2-->ψυγείο (όλα από τα tide water). Πώς σας φαίνεται? Θα έχει πρόβλημα που βάζω τις αντλίες μαζί στο ίδιο κύκλωμα?
  10. ilpanos

    Dell PERC5/i SAS RAID Controller

    Ο Perc5/i με τον Perc5/e που επίσης βλέπω στο ebay τι διαφορά έχουν, o e έχει τις υποδοχές απ' έξω?
  11. ilpanos

    AMD OC Database

    Λοιπόν, αυτό που βλέπετε είναι αποτέλεσμα του να διαβάζεις πολλές ώρες βιοχημεία (κ να δίνεις λευκή κόλλα το πρωί.....)!!!! Το σύστημα: AMD X2 5600+ MSI k9n diamond Kingston 1GB DDR2 667 (5,5,5,15) Επίσεις πήραν μέρος η Scythe Infinity με ένα 12άρι fan και ένα 8άρι fan που μαστίγωνε τη RAM. Τάσεις: +0.1V CPU, Ram @ 2.2V, +0.05 Northbridge. Το αποτέλεσμα χωρίς πολύ προσπάθεια ήταν το εξής: Υ.Γ. Το σύστημα και τα credits δεν ανήκουν σε εμένα αλλά στο φίλο μου τον ’κη, ο οποίος επίσης έδωσε λευκή κόλλα...... (παρά τα 30+ σκονάκια...... )
  12. Πάντως σε μένα τα avatars όλες τις φορές μια χαρα φαίνονται.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.