Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ BLOODRAGE


johnymag

Recommended Posts

παιδια πηρα 1 φουρφουρι και ειπα να αλλα3ω και 8εση στην ψυχτρα..βρηκα λοιπον την ευκαιρια να κανω και λιγο cable managmet..μολις ανοι3α το ρευμα αναβοσβηνει ενα μπλε λεντακι μαζι με ολα τα αλλα πληκτρα και ο υπολογιστης δεν ανοιγει..τι να κανω??εχω παρει τηλ το πλαισιο αλλα ακομα να με παρουνε..

Link to comment
Share on other sites

ίσως να βραχυκύκλωσε η να μην κάνουνε επαφή κάπου τα καλώδια κανε ένα καλό check στα καλώδια.2 το μπλε led αναβοσβήνει με συγκεκριμένο ρυθμό και είναι και διαγνωστικό του πιθανόν προβλήματος διάβασε καλα το manual για να δις τι είναι .3 δοκιμασε με μονο μια ram αν και παλι τπτ κανε clear cmos . 4 pas sto plasio και τούς λες πως στα καλά καθούμενα έσβησε και τιποταλο διαφορετικά 8α τα φορτώσουν πάνω σου.. ελπίζω πως έκανες cable managmet με το pc off kai to psu off ;)

Link to comment
Share on other sites

λοιπον..3αναεβαλα ολα τ καλωδια κ παλι τ ιδια..εβγαλα τν ψυχτρα κ οντως δεν παταγε κλα..ειχανε βαλει το backplate λα8ος κ δν πατουσε καλα..:suicide2:αλλα 8α το παω τωρα να την φτια3ουν αυτοι μαλλον..αφηστε π ανακαληψα οτι ειχανε βαλει εντελως διαφορετικο φαν απο αυτο που τους ειχα πει..ελεος δηλαδη..:getlost:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.