fay Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2009 καλησπερα!χρειαζομαι βοηθεια! χτες το αγορι μου ειδε απο τον υπολογιστη ενος φιλου(ο οποιος ηταν συνδεδεμενος στο facebook) οτι ειναι συνδεδεμενος(το αγορι μου)ενω αυτος δεν ηταν !!! και κατηγορησε εμενα οτι μπηκα στο λογαριασμο του για να ψαξω διαφορα,αφου μονο εγω γνωριζα το e-mail του κ τον κωδικο του.ειλικρινα ομως δε μπηκα εγω!!!και δε με πιστευει!και οσο δεν το παραδεχομαι τοσο θυμωνει αλλα δε μπηκα!!μη σας φαινεται αστειο!!θελω να μου πει καποιος ,αν γνωριζει, αν υπαρχει περιπτωση να μπηκε καποιος η αν μπορει να σκαλωσει το facebook και να δειξει οτι εισαι συνδεδεμενος ενω δεν εισαι η δεν ξερω κι εγω τι αλλο!!ευχαριστω εκ των προτερων
winters Αύγουστος 31, 2009 #2 Αύγουστος 31, 2009 Στείλε προσωπικό μύνημα στον χρήστη greekfragma, πίστεψε με θα σε βοηθήσει όσο κανείς άλλος.Μετά μπορείς να διαβάσεις και αυτό -> http://www.thelab.gr/showthread.php?t=10464
fay Αύγουστος 31, 2009 Author #5 Αύγουστος 31, 2009 Στείλε προσωπικό μύνημα στον χρήστη greekfragma, πίστεψε με θα σε βοηθήσει όσο κανείς άλλος.Μετά μπορείς να διαβάσεις και αυτό -> http://www.thelab.gr/showthread.php?t=10464για να στειλω μυνημα στον greekfragma πρεπει να εχουν γινει τουλαχιστον 10 posts λεει...
SLN Αύγουστος 31, 2009 #7 Αύγουστος 31, 2009 I think facebook is a pretty cool guy eh steals passwords and doesn't afraid of anything
fay Αύγουστος 31, 2009 Author #8 Αύγουστος 31, 2009 · Hidden Hidden καλησπερα!χρειαζομαι βοηθεια! χτες το αγορι μου ειδε απο τον υπολογιστη ενος φιλου(ο οποιος ηταν συνδεδεμενος στο facebook) οτι ειναι συνδεδεμενος(το αγορι μου)ενω αυτος δεν ηταν !!! και κατηγορησε εμενα οτι μπηκα στο λογαριασμο του για να ψαξω διαφορα,αφου μονο εγω γνωριζα το e-mail του κ τον κωδικο του.ειλικρινα ομως δε μπηκα εγω!!!και δε με πιστευει!και οσο δεν το παραδεχομαι τοσο θυμωνει αλλα δε μπηκα!!μη σας φαινεται αστειο!!θελω να μου πει καποιος ,αν γνωριζει, αν υπαρχει περιπτωση να μπηκε καποιος η αν μπορει να σκαλωσει το facebook και να δειξει οτι εισαι συνδεδεμενος ενω δεν εισαι η δεν ξερω κι εγω τι αλλο!!ευχαριστω εκ των προτερων
dpresv Αύγουστος 31, 2009 #9 Αύγουστος 31, 2009 κάπου έχω δει κάποιον με παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου, για ρίξε μία ματιά εδώ : http://www.thelab.gr/showthread.php?t=67571
fay Αύγουστος 31, 2009 Author #10 Αύγουστος 31, 2009 χαχα!αστειο!!στο δικο μου με στελνεις?ναι,οκ!το διορθωσα και το ξαναεβαλα..καινουρια ειμαι οχι χαζουλα...σε ευχαριστω παντως για το χρονο σου οπως και να εχει..αν μπορουσες να με βοηθησεις ακομα καλυτερα..
dpresv Αύγουστος 31, 2009 #11 Αύγουστος 31, 2009 giyf (google is your friend)ψάξε τι σημαίνει "cookies" στον internet explorer ή τον mozilla firefox καi θα σου λυθούν οι απορίες. το facebook από μόνο του δε "σκαλώνει".για το αν μπήκε άλλος, παρε ντετέκτιβ
fay Αύγουστος 31, 2009 Author #14 Αύγουστος 31, 2009 πριν απο ενα διαστημα ημουν συνδεδεμενη στο msn και μιλουσα με μια φιλη μου στο τηλ. η οποια ηταν στο δρομο αλλα μου ηρθε ενα μνμ απο εκεινη την ωρα που μιλουσαμε ενω αυτη δεν ηταν μεσα κ τελικα ηταν ιος.κ μου εχουν πει πολλοι οτι το εχουν παθει.δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει κατι αναλογο και στο facebook?
Nephiλiμ Αύγουστος 31, 2009 #15 Αύγουστος 31, 2009 το facebook δεν κανει τιποτα εγκατασταση στο pc ομωsch.Πιο πιθανο ειναι ο φιλος σου να εκανε log in απο καποιο αλλο pc και να μην εκανε sign out παρα ιος.
fay Αύγουστος 31, 2009 Author #16 Αύγουστος 31, 2009 δεν εχει ιντερνετ αρκετες μερες και τελευταια φορα ειχε κανει log out σιγουρα. . .
Nephiλiμ Αύγουστος 31, 2009 #17 Αύγουστος 31, 2009 που το ξερεις?μπορει να ειχε παει σε καμια φιλη του πιο πριν.
fay Αύγουστος 31, 2009 Author #19 Αύγουστος 31, 2009 ημασταν μαζι πιο πριν...και pleaze αν ειναι βοηθηστε με η να δω απο που αλλου μπορω να μαθω.
SLN Αύγουστος 31, 2009 #20 Αύγουστος 31, 2009 που το ξερεις?μπορει να ειχε παει σε καμια φιλη του πιο πριν. Κατι ξερεις εσυ....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.