Jump to content

μπορει να φαινεσαι συνδεδεμενος στο facebook ενω δεν εχεις μπει?

fay

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα!χρειαζομαι βοηθεια! χτες το αγορι μου ειδε απο τον υπολογιστη ενος φιλου(ο οποιος ηταν συνδεδεμενος στο facebook) οτι ειναι συνδεδεμενος(το αγορι μου)ενω αυτος δεν ηταν !!! και κατηγορησε εμενα οτι μπηκα στο λογαριασμο του για να ψαξω διαφορα,αφου μονο εγω γνωριζα το e-mail του κ τον κωδικο του.ειλικρινα ομως δε μπηκα εγω!!!και δε με πιστευει!και οσο δεν το παραδεχομαι τοσο θυμωνει αλλα δε μπηκα!!μη σας φαινεται αστειο!!θελω να μου πει καποιος ,αν γνωριζει, αν υπαρχει περιπτωση να μπηκε καποιος η αν μπορει να σκαλωσει το facebook και να δειξει οτι εισαι συνδεδεμενος ενω δεν εισαι η δεν ξερω κι εγω τι αλλο!!ευχαριστω εκ των προτερων

Στείλε προσωπικό μύνημα στον χρήστη greekfragma, πίστεψε με θα σε βοηθήσει όσο κανείς άλλος.

Μετά μπορείς να διαβάσεις και αυτό -> http://www.thelab.gr/showthread.php?t=10464

για να στειλω μυνημα στον greekfragma πρεπει να εχουν γινει τουλαχιστον 10 posts λεει...

· Hidden
Hidden

καλησπερα!χρειαζομαι βοηθεια! χτες το αγορι μου ειδε απο τον υπολογιστη ενος φιλου(ο οποιος ηταν συνδεδεμενος στο facebook) οτι ειναι συνδεδεμενος(το αγορι μου)ενω αυτος δεν ηταν !!! και κατηγορησε εμενα οτι μπηκα στο λογαριασμο του για να ψαξω διαφορα,αφου μονο εγω γνωριζα το e-mail του κ τον κωδικο του.ειλικρινα ομως δε μπηκα εγω!!!και δε με πιστευει!και οσο δεν το παραδεχομαι τοσο θυμωνει αλλα δε μπηκα!!μη σας φαινεται αστειο!!θελω να μου πει καποιος ,αν γνωριζει, αν υπαρχει περιπτωση να μπηκε καποιος η αν μπορει να σκαλωσει το facebook και να δειξει οτι εισαι συνδεδεμενος ενω δεν εισαι η δεν ξερω κι εγω τι αλλο!!ευχαριστω εκ των προτερων

χαχα!αστειο!!στο δικο μου με στελνεις?ναι,οκ!το διορθωσα και το ξαναεβαλα..καινουρια ειμαι οχι χαζουλα...σε ευχαριστω παντως για το χρονο σου οπως και να εχει..αν μπορουσες να με βοηθησεις ακομα καλυτερα..

giyf (google is your friend)

ψάξε τι σημαίνει "cookies" στον internet explorer ή τον mozilla firefox καi θα σου λυθούν οι απορίες. το facebook από μόνο του δε "σκαλώνει".

για το αν μπήκε άλλος, παρε ντετέκτιβ

πριν απο ενα διαστημα ημουν συνδεδεμενη στο msn και μιλουσα με μια φιλη μου στο τηλ. η οποια ηταν στο δρομο αλλα μου ηρθε ενα μνμ απο εκεινη την ωρα που μιλουσαμε ενω αυτη δεν ηταν μεσα κ τελικα ηταν ιος.κ μου εχουν πει πολλοι οτι το εχουν παθει.δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει κατι αναλογο και στο facebook?

το facebook δεν κανει τιποτα εγκατασταση στο pc ομωsch.

Πιο πιθανο ειναι ο φιλος σου να εκανε log in απο καποιο αλλο pc και να μην εκανε sign out παρα ιος.

δεν εχει ιντερνετ αρκετες μερες και τελευταια φορα ειχε κανει log out σιγουρα. . .

ημασταν μαζι πιο πριν...και pleaze αν ειναι βοηθηστε με η να δω απο που αλλου μπορω να μαθω.

που το ξερεις?μπορει να ειχε παει σε καμια φιλη του πιο πριν.:unsure:

Κατι ξερεις εσυ....:victory:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.