Jump to content


Acer Aspire 1307 lc


Dj_Seps

Recommended Posts

Φιλοι του forum καλησπερα.

Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με ενα προβλημα που εχω με ενα σχετικα παλιο φορητο υ/η που κατεχω(acer aspire 1307lc ειναι το μοντελο).Λοιπον το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουν να διαβασουν τα cd των windows τον σκληρο του για να κανω εγκατασταση και ετσι τον εχω αφησει χωρις λογισμικο(αχρηστο δλδ).Τι μπορει να φταιει?Οτι θελετε να ρωτησετε για να με βοηθησετε να φτασω στην λυση πειτε το μου!

Link to comment
Share on other sites

τα cd των windows ή windowZ?

το μαμά δισκάκι υπάρχει?αν ναι, αυτό το διαβάζει?αν το διαβάζει φταίνε τα άλλα δισκάκια που κατά πάσα πιθανότητα δεν εμπεριέχουν τον disk controller driver.

δοκίμασες να κουμπώσεις διαφορετικό δίσκο?

Link to comment
Share on other sites

Το δισκακι υπαρχει και δεν μπαινει καν στον κοπο να το διαβασει γιατι οταν παει να ξεκινησει κολαει ο σκληρος του δισκος(απο το λαμπακι το καταλαβαινω).Εχω δοκιμασει ολα τα windows σχεδον μεχρι και linux αλλα τιποτα.Μονο με τα 98 ξεκινησε αλλα δεν εχω ελεγκτη δισκετας(μου χαλασε) και μενει εκει.Αλλαξα και σκληρο μηπως και τα εφτυσε ο παλιος αλλα τπτ,τον εκανα τουλαχιστον εξωτερικο(μαζι με τον παλιο) για το αλλο υπολιστη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.