Jump to content



Καλωδιο Iec c20 σε c13


BananaTzo

Recommended Posts

Γεια σας,

Προσφατα αποχτησα ενα τροφοδοτικο CoolerMaster Ucp 900W.Παροτι το τροφοδοτικο ειναι πολυ καλο η εισοδος ρευματος ειναι iec c20 (θηλυκο).Το συστημα στυθηκε πανω σε ενα ups το οποιο εχει το κλασικο συστημα με τα καλωδια iec c13-c14,δηλαδη τα κανονικο καλωδια τροφοδοσιας ενος ups.Τι μπορω να κανω για να τα συνδεσω?

Εαν κοψω ενα c20 κ ενα c13 κ τα ενωσω θα εχω καποιο αποτελεσμα η θα εχω καποιο προβλημα?Υποψην το c19-20 δινει 16 A ενω ενα κανονικο c13-c14 10 Α !

Ευχαριστω για τον χρονο σας! :computer:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω unstoppable,αυτο ομως ειναι ενα καλωδιο iec c13-14.Σε κανονικες συνθηκες θα ηταν ενταξει αλλα δυστυχως το τροφοδοτικο θελει θηλυκη c20 το οποιο ειναι ενα c13-c14 σε λιγο πιο μεγαλο μεγεθος.Μια pic.Δυστυχως στην τοπικη αγορα δεν υπαρχει κατι τετοιο κ σε οτι online καταστηματα που το βρηκα κανει 30 ευρω κ πανω.Οποτε αναρωτιομουν αν εκοβα ενα αρσενικο c13 κ το κολουσα σε ενα θυληκο c20 εαν θα εκανα δουλεια η θα μου προκυψουν προβληματα στο μελλον!

Link to comment
Share on other sites

μην μπεις στην διαδικασία του κόψε ράψε...καλύτερα να πάρεις το πολύμπριζο από το πλαίσιο και να κάνεις την δουλειά σου. δεν νομίζω ότι το τροφοδοτικό σου υπάρχει περίπτωση να τραβήξει ποτέ 16Α, υπερβολή είναι η χρήση αυτού του είδους βύσματος. άσε που αν χρειαστείς ποτέ RMA θα ψάχνεις καλώδιο...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.