Jump to content



Δημιουργία Internet Radio.


Jerry007

Recommended Posts

Θέλω να μου πείτε τι εφαρμογές θα χρειαστώ για το στήσιμο ενός σταθμού Online Radio. Πρόκειται να στεγαστεί σε έναν server και οι εκπομπές θα γίνονται απο τον υπολογιστή του producer. :cool:

Καταρχήν, το πιο σημαντικό. Γίνεται να το στεγάσω σε έναν δικό μου server και άν το κάνω θα έχω καλύτερα αποτελέσματα; :yes2: Τι διαδικασίες θα χρειαστεί να ακολουθήσω;

Όποιος έχει γνώσεις ας μου πει αναλυτικά τι προγράμματα θα χρειαστώ για το PC μου και φυσικά τον server και ότι άλλο χρειάζεται να προσέξω. (Άν γνωρίζετε και shareware εφαρμογές για αυτή την δουλειά ακόμα καλύτερα.)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Link to comment
Share on other sites

http://listen2myradio.com/ κανεις εγγραφη (ολα free) ,κανεις εγκατασταση στο pc το VirtualDJ και κανεις απο εκει shoutcast,βαζοντας την ip και το port που σου δινει το site οταν κανεις αιτηση για δημιουργια ραδιο.Μεχρι να ενεργοποιηθει το ραδιοφωνο σου θα παρει καμποση ωρα,ισως και 1 ωρα,μολις ειναι ετοιμο σε ειδοποιουν με mail.Mπορεις να φορτωνεις τα τραγουδια που θες απο το VirtualDj και αμα θες να μιλας το mic ταυτοχρονα.Το ραδιοφωνο περιεχει chat για τους ακροατες και μετρητη ακροατων.;)
Link to comment
Share on other sites

To shoutcast το δουλευα και εγω παλιοτερα και μπορω να πω μονο τα καλυτερα :T:

Τip: Δοκιμασε και τωρα με οτι συνδεση εχεις, αλλα βρες το plugin το παλιο που επετρεπε εκπομπη απο και 8kb/s - stereo.

Tα καινουργια plugin δινουν ελαχιστο οριο πολυ ψηλοτερα απο τα 8.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.