Jump to content

Black_Maba

Premium Members
  • Posts

    213
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Black_Maba

  1. Black_Maba

    Laptop και Iguana

    Inspiron ειναι ναι, το budget τους ειναι παντα χαμηλο για πρωτο laptop... Θα γινει ερευνα αγορας για διαφορα τιμης service μεταξυ dell και aftermarket και βλεπουμε αν κρατησουμε την εγγυηση. Κριμα παντως... Εχουμε καποιον απο εδω να ασχολειται με τετοια εγχειρηματα?
  2. Kαλησπερα στην παρεα, πριν 4-5 μηνες πηρα για ενα φιλαρακι ενα 15αρι dell (i3/4gb/500gb/ext.vga) απο ελληνικο καταστημα. Πριν απο 10 λεπτα με πηρε και μου ειπε με τα πολλα οτι ο Χαρης του (110cm iguana), εκανε το ψιλο του πανω στο laptop (με ανοιχτη οθονη, δηλαδη πανω στο πληκτρολογιο) και οτι δεν δουλευει τιποτα :suicide2: Εκτος του οτι η εγγυηση δεν καλυπτει κατι τετοιο, σιγουρα θα ανοιχτει το μηχανημα και θα σπασει το validation, εφοσον δεν απευθυνθουμε στη dell. Εχει συμβει κατι παρομοιο με αλλα ζωακια γενικοτερα και να σωθηκε η κατασταση για το μηχανημα, η μαλλον τα κλαιμε τα 480 και βαζουν καποιοι μυαλο για τα επομενα?
  3. Black_Maba

    Android Apps

    Εχω δοκιμασει αρκετα αλλα κολλησα με το AirDroid.
  4. Black_Maba

    Android Apps

    Για το GoLauncherΕΧ εχω να πω και εγω τα καλυτερα. Εχω δοκιμασει τα περισσοτερα launcher αλλα με αυτον εχω κολλησει αρκετους μηνες τωρα.
  5. Black_Maba

    Android Apps

    Το εχεις με ελληνικες οδηγιες πλοηγησης? ---------------------- Προσθετω μερικα: Βarcode Scanner Skype GPS Essentials My Backup Pro KeePassDroid (το γνωστο store password database απο τα pc) Vignette (prog ληψης φωτογραφιων) RingDroid (κοψε/ραψε μουσικης, σεταρισμα contacts ringtones) Elixir (κατι σαν everest utilities, εχει και widget) Shazam (βρειτε τον τιτλο οποιου τραγουδιου ακουτε) Αudio Manager Pro Car Mode (απανταει αυτοματα σε κλησεις και ανοιγει επισης αυτοματα το εξωτερικο ηχειο) Advanced Task Manager aBTC (torrent client)
  6. Black_Maba

    Android Apps

    Aπο προγραμματακια πλοηγησης τι σας εχει βολεψει περισσοτερο? Μεταξυ NDrive - iGo - Navigon - CoPilot - Sygic ?
  7. Black_Maba

    Soundtracks που σας άρεσαν σε βιντεοπαιχνίδια :)

    Που το θυμηθηκες αυτο, πςςςςςςςςςςςςς :bigsmile:
  8. Black_Maba

    Cree Led Φακός

    Check
  9. Black_Maba

    Cree Led Φακός

    Για φακο υ/κ ριξτε μια ματια σε uk kinetics, ikelite και intova (cree led). Προσωπικα χρησιμοποιω τον frogman της cressi. Aξιολογος φακος υ/κ κατω απο 50-60 ευρω δεν υπαρχει.
  10. Black_Maba

    σχετικα με UPS Accupower

    Kαι εγω τα ιδια με το 1400αρι. Μονο οταν πεφτει το ρευμα δουλευει το φαν.
  11. Black_Maba

    Show your desktop

    gbak ποιο ειναι το gadget σου για τον καιρο? Σαν καλο να φαινεται
  12. Black_Maba

    Diablo 3

    Τελικα, ροδα ειναι και γυριζει... Ερχονται και παλι οι παλιες, καλες νυχτες με τα φωτα κλειστα, τα ακουστικα στα αυτια και το σταυρο στο χερι...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.