Jump to content



M4A79 Deluxe - δεν αναγνωρίζει το Razer tarantula


dimitris_s

Recommended Posts

Τις τελευταίες μέρες που έβγαλα τη DFI και έβαλα την M4A79 Deluxe, δεν αναγνωρίζει το Razer Tarantula. Θα το δει και θα δουλέψει μόλις μπει στα Windows. Κατά τη διάρκεια του POST τροφοδοτείται το πληκτρολόγιο αλλά δεν ανταποκρίνεται. Είναι USB και όλες οι ρυθμίσεις στο BIOS για το USB είναι enabled. Δεν έχει κάποια επιλογή για USB Keyboard support. Δοκίμασα με τον αντάπτορα USB σε PS/2 από το προηγούμενο S510 αλλά δεν δούλεψε. To Logitech S510 δουλεύει με τον αντάπτορα σε PS/2, και με αυτό έχω κάνει τις ρυθμίσεις στο BIOS έως τώρα. Επίσης δοκίμασα να το συνδέσω στη βάση φόρτισης του MS 8000 που είναι και hub, αλλά τζίφος.

Είναι σπαστικό, έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο;

Link to comment
Share on other sites

Σ' ευχαριστώ, το βρήκα το thread. Λέγανε ότι το Legacy USB Support πρέπει να είναι στο Enabled αντί του Auto, εμένα ήταν ήδη στο Enabled, το έβαλα Auto πειραματικά αλλά τζίφος.

Το κουλό είναι ότι το S510 δουλεύει κανονικά ακόμη κι αν το συνδέσω απευθείας σε USB.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.