Jump to content



Μετρηση θερμοκρασιας δισκων σε Vista 64


XLV

Recommended Posts

Ξερετε καποιο hdd temp monitoring utility που να δουλευει σε vista 64; Εχω δοκιμασει speedfan ( και τις betas ), everest, siw, hd tune ( και τρεχοντας τα ως admin και τα κανω install ως admin ).. mb ειναι η asus p5n-e sli, nforce 650 sli chipset, δισκοι WD 640AAKS, Seagate 7200.10 500GB και 320GB, σε windows xp 32bit η μετρηση θερμοκρασιας δισκων στο speedfan δουλευει κανονικα.

Link to comment
Share on other sites

Έχεις παρατηρήσει καμία διαφορά με το πως αναγνωρίζει τους δίσκους το λειτουργικό σε 32 και 64 περιβάλλον?

Μήπως ο 64άρης οδηγός δεν τους δηλώνει όπως τους περιμένουν τα προγράμματα.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=71029

Από ότι καταλαβαίνω, κάτι παίζει με τους vista drivers.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον, στα XP τους εχω τους controllers να χρησιμοποιουν τον Microsoft ATA driver.. στην προσπαθεια μου να γυρισω και στα vista 64 τους controllers να χρησιμοποιουν αυτον τον driver, που δεν γινοταν, επελεξα να κανει update τους nforce serial ata drivers.. και τωρα δουλευει κανονικα.. επιτελους temperature readings απο τους δισκους.. επισης εμφανιστηκε και το safely remove hardware για τους δισκους αυτους. ειμαι σιγουρος οτι ειχα βαλει τους τελευταιους nforce chipset drivers οταν εγκατεστησα τα vista 64, πριν κανενα 6μηνο, αλλα ενημερωση στους τελευταιους δεν ειχα κανει, μετα απο χιλια προβληματα που ειχα αντιμετωπισει στα xp ( η nvidia κυριολεκτικα επαιζε μια εποχη με τους nforce chipset drivers, εμφανιζε νεοτερες εκδοσεις που μια βδομαδα μετα εξαφανιζοντουσαν, και επισης οταν πηγαινες να βαλεις την νεοτερη εκδοση στην κυριολεξια ξεκολ..ζε την συνδεση δικτυου, και μετα ηθελε ολοκληρη διαδικασια να την επαναφερεις ).. τεσπα, μπορει να κλεισει, και ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σου, RootX.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.