Jump to content

crush dumpt και φταιει το ntoskrnl.exe

tenten

Recommended Posts

Παιδια εδω και αρκετο καιρο εχω το εξης προβλημα...κρασαρει το συστημα με μπλε οθονι 2 φορες την ημερα...εβαλα ενα προγραμμα που σου λεει απο τι οφειλονται αυτα και μου λεει οτι η αιτια ειναι αυτο το αρχειο ntoskrnl.exe..

τι μπορω να κανω???

Μπλε οθόνη = 85% hardware, 10% drivers, 5% αρχεία συστήματος και λοιπά.

1) Εάν είσαι σχεδόν σίγουρος ότι δε φταίει το hardware σου, μπες σε safe mode και δες εάν θα σου πετάξει μπλε οθόνη κι εκεί. Εάν όχι, φταίει πιθανότατα κάποιος driver.

2) Εάν σε safe mode κρασάρει πάλι, κάνε repair installation στα Windows. (Δε χάνεις ρυθμίσεις, αρχεία και προγράμματα, ούτε το wallpaper δεν αλλάζει).

3) Εάν κολλάει και πάλι, τότε μάλλον η υποθετική αρχική εκτίμηση ότι το hardware δεν έφταιγε, ήταν λανθασμένη. :)

Σημαντικό επίσης είναι, να μας πεις εάν σου βγάζει μπλε οθόνη κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης εργασίας. (εφαρμογή κτλ). Εάν έχεις το dump ανέβασέ το zip-αρισμένο κάπου να του ρίξουμε μια ματιά.

Ο υπολογιστης ειναι μεσα στην εγγυηση της sony των 2 χρονων...μπορω να το παω στη sony και να το φτιαξουν?με καλυπτει?

Δεν μου το κανει σε μια συγκεκριμενη εφραμογη,το 90% κατα με το που ανοιγουν τα windows

οριστε και αυτο που μου ζητησες

9iz9s7.jpg

Pira tilefono sti sony...den mporoune leei na mou kanoun support giati exei panw ta seven....ELEOS re paidia...1600 plirosa prin 12 mines kai den exw eggiisi epidi allaksa ta windows wste na ekmetaleuomai ta 4 giga mnimi....:wall::wall::wall:

Βαλε ξανα τα vista που ειχες...αλλα κ στο σερβις να το στειλεις θα στο στειλουν εξωτερικο!

P.S. Γραφουμε μονο με ελληνικους χαρακτηρες!:jump1:

ναι συγγνωμη για τα greeklish,απο τα νευρα μου....μου ειπαν και να τα βαλω τα Vista Που ειχε παλι δεν γινεται τιποτα διοτι στο φορματ που μου εκαναν εσβησαν και το recovery disk που ειχε μεσα κρυφο...πφφφφφφφφφφφφφφφφ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.