SirDiman Μάϊος 3, 2010 #3821 Μάϊος 3, 2010 Καλα ρε αυτο υπάρχει εδω και καιρό τώρα το είδαν? :to_pick_ones_nose:
SirDiman Μάϊος 3, 2010 #3823 Μάϊος 3, 2010 Το λεω ξεκαθαρα, απο τοτε που άνοιξαν αυτες οι σελιδες με τα stats το bayonette υπάρχει οπως το βλέπεις και στην εικόνα παραπάνω. Μαλιστα το ειχα απορία αλλα ξέχναγα να ρωτήσω 1
jpavly Μάϊος 3, 2010 #3825 Μάϊος 3, 2010 Plan your next battle using the overhead maps of all Battlefield: Bad Company 2 maps available for download NOW http://www.battlefieldbadcompany2.com/downloads Btw, όποιος είναι να το παρατήσει ας το κάνει να τελειώνουμε Λεώ, σε άλλο server δοκίμασες να δεις; Μήπως ο Kastro δεν έχει περάσει κάποιο update? Χθες έτυχα να παίξω Isla Inocentes, ως attacker είναι χαρά μου να παίζω sniper. Κάποιος κάφρος γκρίνιαζε ότι κάθομαι σε ένα μέρος και δεν προσφέρω τίποτα, μετά ξεκίνησε ένα epic κράξιμο που του έριξα, ότι έχω κάνει spot άπαντες, έχω φάει τους μισούς και ρίχνω mortars στο ρημάδι το B που έχει μείνει κι αυτός δεν κάνει τίποτα.. τότε έκανε Rage quit Προκατειλημμένοι με τους Recon ρε παιδάκι μου, τι να πεις.
tragikos Μάϊος 3, 2010 #3826 Μάϊος 3, 2010 (edited) Πήρα και το πρώτο μου platinum star στα οχήματα. :fun:edit: Μπορώ να δημιουργήσω και δεύτερο λογαριασμό και να ξεκινήσω από την αρχή ή να παίζει άλλος με αυτόν; Το μόνο που χάνω είναι τα unlocks της Limited; Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2010 από tragikos
filthy_dwarf Μάϊος 3, 2010 #3827 Μάϊος 3, 2010 ακόμα και καμπερωμένος ο Recon στο Isla Inocentes προσφέρει πολλά αλλά αν είναι πολλοί καταντάει και εκνευριστικό για τους defenders (ξέρω χεστήκαμε ) αλλά και για τους attackers που προσπαθούν να μπουν στην βάση.
narta Μάϊος 3, 2010 #3828 Μάϊος 3, 2010 Πανω απο 3-4 recon ειναι βλαμαρα. Βλακεία. Ηλιθιότητα. Πες το οπως θες, death to recons!!! :baby:
jpavly Μάϊος 3, 2010 #3829 Μάϊος 3, 2010 Πήρα και το πρώτο μου platinum star στα οχήματα. :fun:edit: Μπορώ να δημιουργήσω και δεύτερο λογαριασμό και να ξεκινήσω από την αρχή ή να παίζει άλλος με αυτόν; Το μόνο που χάνω είναι τα unlocks της Limited; Νομίζω μπορείς να κάνεις κι άλλους soldiers. Στο βγάλει μόλις κάνεις login, ένα κουμπάκι που λέει Create. ακόμα και καμπερωμένος ο Recon στο Isla Inocentes προσφέρει πολλά αλλά αν είναι πολλοί καταντάει και εκνευριστικό για τους defenders (ξέρω χεστήκαμε ) αλλά και για τους attackers που προσπαθούν να μπουν στην βάση. Ένας και μοναδικός ήμανε ρε και αυτό στο πρώτο σημείο μόνο. 8vs8 το team, άμα μπορείς να παίξεις καλά έλεος δεν θέλεις τίποτα άλλο. Όταν παίζαμε μαζί στην ίδια δεν είδα να σας χάλασε που μοίραζα headίδια
tragikos Μάϊος 3, 2010 #3830 Μάϊος 3, 2010 Νομίζω μπορείς να κάνεις κι άλλους soldiers. Στο βγάλει μόλις κάνεις login, ένα κουμπάκι που λέει Create. Ψήνομαι να ξεκινήσω έναν νέο να δω πως νιώθει κάποιος που ξεκινάει τώρα το παιχνίδι που όμως ξέρει τους χάρτες
Nephiλiμ Μάϊος 3, 2010 Author #3831 Μάϊος 3, 2010 Καλα ρε αυτο υπάρχει εδω και καιρό τώρα το είδαν? :to_pick_ones_nose: Μηπως το μπερδευεις με το Garand? αλλο το Bayonet αλλο αυτο. Αν παλι το ειχες παρατηρησει -εγω ειναι η αληθεια πως δεν- μπραβο σου. Παιδες δεν ξερω τι συμβαινει. Πανω που αρχιζω να πετσωνω με πεταει. Ειδικα ο Καστρο αχτι με χει ουμ
filthy_dwarf Μάϊος 3, 2010 #3832 Μάϊος 3, 2010 μπορεί και να έχει βρεί κανείς κάποιο (bug? exploid?) που να κάνει τον άλλο crush
Samael Μάϊος 3, 2010 #3833 Μάϊος 3, 2010 Θα με παιξετε κ μενα στο βεντουζοσκουαντ? /e-***** mode activated
jpavly Μάϊος 3, 2010 #3834 Μάϊος 3, 2010 (edited) LOL, μάλλον δεν είμαι τόσο καλός παίκτης τότε Έχω μόνο 35 Ace pins To Bayonet είναι εκεί εδώ και καιρό, το είχα προσέξει κι εγώ αλλά δεν ασχολήθηκα. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2010 από jpavly
tragikos Μάϊος 3, 2010 #3835 Μάϊος 3, 2010 Μάλλον χαζή απορία αλλά την έχω. Είχα καταλάβει ότι η Limited Edition απλά σου δίνει early unlocks όπως το vehicle motion sensor. Σαν specialization διαλέγω alternate fire αλλά πάντα για κάποιο λόγο το όχημα μου φαίνεται να έχει και motion sensor. Εξήγηση; :wassat:
jpavly Μάϊος 3, 2010 #3836 Μάϊος 3, 2010 Αυτό με το Motion sensor το έχω κι εγώ και αδυνατώ να καταλάβω, βάζω πάντα armor εγώ..
Nephiλiμ Μάϊος 3, 2010 Author #3837 Μάϊος 3, 2010 Μάλλον χαζή απορία αλλά την έχω. Είχα καταλάβει ότι η Limited Edition απλά σου δίνει early unlocks όπως το vehicle motion sensor. Σαν specialization διαλέγω alternate fire αλλά πάντα για κάποιο λόγο το όχημα μου φαίνεται να έχει και motion sensor. Εξήγηση; :wassat:Τι ειναι το motion sensor στο οχημα ?
jpavly Μάϊος 3, 2010 #3838 Μάϊος 3, 2010 Βλέπεις τον άτιμο (και άχρηστο μην ξεχνάμε) τον Recon που έρχεται μουλωχτά να ρίξει C4 από πίσω..
tragikos Μάϊος 3, 2010 #3839 Μάϊος 3, 2010 Σα να έχεις κολλήσει μόνιμα έναν motion sensor στο κέντρο του οχήματος, οπότε όπου πας πάει και αυτό.
Nephiλiμ Μάϊος 3, 2010 Author #3840 Μάϊος 3, 2010 Βλέπεις τον άτιμο (και άχρηστο μην ξεχνάμε) τον Recon που έρχεται μουλωχτά να ρίξει C4 από πίσω..Mην αρχισουμε παλι με τους Recon και τους "Recon".Εσυ ανηκεις στην κατηγορια Α.Τελος.Αυτο που λετε δεν το χω παρατηρησει.Σε εμενα ΔΕΝ το κανει.Μονο το "κλικ" που κολλανε στο τανκ.
Recommended Posts