Jump to content



Σύνδεση firewire


moutsougoulis

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Θελω να συνδεσω την καμερα στον υπολογιστη για περασω ενα βιντεο κ το καλώδιο της καμερας καταληγει σε firewire. Εψαξα στο manual της μητρικης αλλα δε λεει που συνδεεται αυτο το ΙΕΕΕ 1394 οπως το βρηκα κ στο νετ. το καλώδιο απο το μπροστα πανελ ειναι οπως κ τα usb οποτε το δοκιμασα αλλα δε βρηκε την καμερα...(μηπως εκανα μ...κια..?:whistling:whistling)

Τελικα που συνδέεται...

Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?

Εχω την dfi dk x48.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω την μητρική σου, αλλά αυτό που γίνεται συνήθως είναι να υπάρχει από πίσω η θύρα του fire wire και αν έχει το κουτί σου, να την τραβάς και να την βγάζεις από μπροστά για διευκόλυνση, ας πούμε στην πρόσοψη.

Εσύ την συνέδεσες μπροστά και δεν δούλεψε να υποθέσω?

Είναι στάνταρ το μπροστινό panel συνδεδεμένο στην μητρική?

Επίσης μήπως θέλει τίποτα drivers από το cd εγκατάστασης της μητρικής?

Link to comment
Share on other sites

Φιλε Dolly πως γινεται να υπαρχει θυρα στο πισω μερος του κουτιου και να την τραβας μπροστα? στο πισω μεροσ ειναι το πανελ της μητρικης κ η μητρικη μου δεν εχει θυρα firewire. Αντιθετα το κουτι εχει θυρα στο μπροστα πανελ κ καλωδιο το οποιο γραφει επανω 1394 (αρα βαζω το σωστο καλώδιο) αλλα 1ον δε βρηκα 1394 θυρα στο manual της μητρικης αρα επανω στη μητρικη και 2ον δοκιμασα να το συνδεσω στο usb επειδη ειναι ιδια τα pin αλλα δε δουλεψε.. μηπως θελει pci καρτα firewire...?

Link to comment
Share on other sites

Ναι τότε παίζεις σε φάση που δεν υπάρχει ΚΑΝ firewire..

Εγώ νόμιζα πως έχει η μητρική σου, και απλά ήταν θέμα συνδεσιμότητας.

Οπότε, λογικά.

Α) η κάμερα θα πρέπει να έχει και USB για να κάνεις τώρα την δουλειά σου, με ΑΛΛΟ καλώδιο

Β) αν δεν έχει η μητρική, πρέπει να πας σε κάρτα pci όπως είπες, αλλά σκέψου το λίγο γιατί ναι μεν το firewire πετάει αλλά αν το χρησιμοποιείς κάθε πάσχα και λαμπρή κάνε την δουλειά σου με USB 2.0.

Το οτι το κουτί έχει μπροστά είσοδο firewire δεν σημαίνει πως δουλεύει κιόλας αν δεν έχει η μητρική

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.