Jump to content



προβλημα με 4870 1gb vapor-x


topas

Recommended Posts

καλησπέρα

αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την κάρτα του τίτλου. όταν βάλω να παίξω κάποιο παιχνίδι και γίνουν απαιτητικά τα γραφικά στην αρχή σκαλώνει η εικόνα για κάποια secs και μετά ξεκολλάει. όμως, μετά το πολύ ένα λεπτό κλείνει το pc και ξεκινάει μονο του. δείχνει να είναι πρόβλημα θερμοκρασιών ή πρόβλημα psu (akasa 500w). αυτό όμως που με προβληματίζει είναι ότι περνάει furmark μια χαρά. οποιος μπορεί ας βοηθήσει...thanx

Link to comment
Share on other sites

clean isntall!!τωρα ειμαι με vista 32bit. λες να εχουν προβλημα τα windows...?το τροφοδοτικο επαρκει...??

γενικα ηξερα οτι ειμαι στο οριο αλλα απο οτι διαβασα στο net και με 450w πολλοι δεν εχουν προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

το συστημα ειναι της υπογραφης..τα akasa καλουτσικα ειναι απο οτι ξερω και απο οτι εχω δει(πιο πριν τουλαχιστον)..να περναει furmark και να εχει προβλημα θερμοκρασιας ή psu το αποκλειουμε..?

Link to comment
Share on other sites

τελικά το psu ειναι λιγο...δεν μου κολισε με στοκ cpu και με τα αλλα να μιν ειναι στο ρευμα. ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη artshadows!μαλλον παμε για αγορα αλλου τροφοδοτικου θα διξει!καμια προταση?

Link to comment
Share on other sites

εχω την εντυπωση οτι θα κανει πολυ θορυβο..απλα σκεφτομουν αφου θα προβω στην αγορα ενος τροφοδοτικου να επαιρνα ενα που να ανταπεξελθει σε μελλοντικο CF. αυτο που μου προτινεις μπορει να σηκωσει 2 καρτουλες? στα υποψη εχω και αυτο.ακουω αποψεις και ευχαριστω για ακομη μια φορα οποιον σπαταλησει εστω και λιγο χρονο..!!:T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.