Jump to content



GVRteam UMC Demo 2009: Ελληνικό, εκπαιδευτικό πρωτάθλημα αγωνιστικής προσομοίωσης


migf1

Recommended Posts

Καλημέρα, θα ήθελα να ενημερώσω για το ελληνικό πρωτάθλημα της GVRteam που ξεκινάει την επόμενη Κυριακή (18 Οκτ 2009).

afisa400.jpg

Youtube:

Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε χρόνο από το 2006 διοργανώνουμε και φέτος ελληνικό, εκπαιδευτικό πρωτάθλημα με την demo έκδοση του Live For Speed

Το GVRteam UMC Demo 2009 είναι ανοιχτό σε όλους τους Έλληνες και είναι αθλοθετημένο με τρεις (3) S2 άδειες του Live For Speed (ακολουθήστε το link για λεπτομέρειες).

Σήμερα στις 5.30 θα γίνει πρόβα τζενεράλε με ένα τελευταίο δοκιμαστικό αγώνα (Formula BMW στη Blackwood GP) ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά στη GVRteam TV (όπως ζωντανά θα μεταδοθούν και όλοι οι αγώνες).

Τη Δευτέρα ξεκινάνε τα 5ήμερα προκριματικά του 1ου επίσημου αγώνα (Κυριακή 18 Οκτ 2009).

Πρωταθλήματα σαν τα UMC αποτελούν ιδανική ευκαιρία και για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγωνιστική προσομοίωση και για όσους θέλουν να αγωνιστούν χωρίς περιττά άγχη πρωταθλητισμού.

Ελπίζουμε να σας δούμε στις πίστες!

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε διάφορους servers, μπορείς να τους δεις εδώ.

Ο GVRteam UMC Server χρησιμοποιείται όλη την εβδομάδα για τα επίσημα προκριματικά του 1ου αγώνα που ξεκινάει την Κυριακή (καταγράφει αυτόματα τον εκάστοτε καλύτερο χρόνο σου μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής).

Link to comment
Share on other sites

Που το ειδες το δαιδαλωδες? Ενα απλο registration ειναι οπου βαζεις το ιδιο ονομα που εχεις και στο παιχνιδι. Και μετα 2 κλικ. Μαλλον σου φανηκε επειδη ειναι μεγαλο το κειμενο.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί όλο αυτό το δαιδαλώδες σύστημα, με τις εγγραφές, τα διακριτικά στο όνομα κλπ?

Βασικά η πρόσβαση σε ότι χρειάζεστε γίνεται από το μενού LFS->UMC Demo 2009

Σε ότι αφορά τα ονόματα τώρα:

  • χωρίς LFS Username δεν μπορείτε να τρέξετε online (περιορισμός του παιχνιδιού)

  • το In-game Playername (Όνομα Παίκτη) το χρειάζονται ως αναγνωριστικό τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να βγάζουμε στατιστικά, βαθμολογίες, κλπ (για αυτό και χρειάζεται να το διατηρήσετε ολόιδιο καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος -αλλιώς όσες φορές το αλλάξετε τόσους διαφορετικούς οδηγούς με ξεχωριστή βαθμολογία θα δημιουργήσουν τα εργαλεία μας)
    Το διακριτικό (F) είναι απαραίτητο για να διακρίνετε κι εσείς οι ίδιοι τόσο μέσα στον αγώνα όσο και αργότερα στους πίνακες βαθμολογίας, στατιστικών, κλπ ποιοι είναι φιλικές συμμετοχές, που σημαίνει πως δεν διαγωνίζονται για έπαθλα

  • το πραγματικό σας όνομα είναι προαιρετικό και ο μόνος λόγος που το ζητάμε είναι για να σας αναφέρουμε με τα κανονικά σας ονόματα στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.