Jump to content



προβλημα με ati 5850


spankmachine

Recommended Posts

Hello,

Κοτσαρα μια ΑΤΙ 5850 στο PC μου. Ολα καλα? Οχι!

Δε μπορω να bootarw με τιποτα! Καθε φορα που κανει boot to PC το bios μου βγαζει boot up failure please set defaults! Ενω τα έχω όλα default δε γινεται τιποτα... Με την παλια μου κάρτα δουλεύει κανονικα.

To setup μου ειναι: ASUS M2N-E, Athlon X2 2800+, 4x1GB Kingston 667 DDR2.

Το τροφοδοτικο μου ειναι chieftec 500W και εχει 2χ6 pin connectors.

Ενταξει δεν ειναι καινουργιο το συστημα μου αλλά να μη bootarei καν? Η καρτα υποτιθεται ειναi backwards compatible σε PCI Express 1.0

Καμια ιδέα ρε παιδια?

Μπας και φταιει το τροφοδοτικο? Μην την καψω και εχουμε "αλλα" μετα...

Link to comment
Share on other sites

Εμενα η P5E δεν bootare με τιποτα την 295 gtx. Μπηκα στο site της ASUS και ειχε βγαλει bios update για pcix 2.0 και το περασα και ολα κομπλε μετα!!!!

Κατι τετοιο θα ειναι θελω να πιστευω...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για support αλλά μάλλον κατέλειξα οτι χρειάζομαι καινούργιο board, αφοσον λετε πως δε μπορει να είναι θέμα τροφοδοτικού αφού bootarei έτσι? Ειναι παλιο board 2,5 ετών. Η κάρτα είναι backwards compatible αλλά μάλλον εδώ παίζει κάτι με το bios και δεν είμαι διατεθειμένος να το ψάξω περισσότερο μιας και έχω φάει ήδη 2 μέρες προσπαθώντας.

Να πάει στο καλό λοιπόν. Σκέφτομαι να πάρω κατι σε am3 μιας και είναι της μόδας, αν και διαπιστωσα πως η αγορά έχει πλέον μονο am3.

Link to comment
Share on other sites

τους προηγουμενους drivers τους καθαρισες καλα? τι καρτα ειχες πριν?

Τους καθάρισα. Για την ακρίβεια έκανα και format για να είμαι σίγουρος. Πριν είχα μια x300 για κανενα μήνα καθώς περίμενα να βγεί η 5χχχ σειρά. Έχω την κάρτα να κάθεται και να την βλέπω και σπάζομαι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.