Jump to content



Προβλειμα με RAID0


intel4ever

Recommended Posts

Παιδια εχω την μητρηκη ASUS M4N78 PRO και θα ηθελα να κανω raid0 σε δυο ssd.

Επισεις εχω εναν sata 320GB οπου εκει εχω τα windows, θα ηθελα να κανω raid0 με τους 2 αυτους σκηρους αλλα να μπουταρω με τον 320αρι, προσπαθησα παρα πολυ αλλα δεν τα καταφερα... μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή τι ακριβώς έκανες και δεν έγινε? Απλή περίπτωση είναι.

Καταρχήν, να υποθέσω ότι η μητρική σου έχει RAID controler, σωστά? Μπαίνεις στο BIOS του controler και διαλέγεις δίσκους για το raid που θες. Βλέπεις τους δίσκους μέσα στο BIOS του RAID?

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή τι ακριβώς έκανες και δεν έγινε? Απλή περίπτωση είναι.

Καταρχήν, να υποθέσω ότι η μητρική σου έχει RAID controler, σωστά? Μπαίνεις στο BIOS του controler και διαλέγεις δίσκους για το raid που θες. Βλέπεις τους δίσκους μέσα στο BIOS του RAID?[\QUOTE]

Λιπον φιλε ακου να σου πω ακριβως

παω να κανω raid0 με τους 2 ssd απο το bios, ολα καλα ολα ωραια, ομως παει να bootαρει με την συστηχεια raid και οταν παω να bootαρω με τον 320αρι μου κανει restart Μετα εγω βγαζω τον 320αρι τελειως απο τον η/υ, κανω το raid0 με τους ssd, περναω τους οδηγους στο cd των windows με το nlite και αφου μπουν τα windows παω και κανω μετριση με το hd tach και μου βγαζει average 90mb...!!!

τι να πω δεν ξερω...:weep::weep:

post-9709-1416074183,6494_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.