Jump to content



Ποιόν επεξεργαστή;


aircop

Recommended Posts

Καλησπέρα,

σε αυτή την μητρική μπορεί να παίξει αυτός ή αυτός και γενικά am3 επεξεργαστές έστω και με μειωμένες επιδόσεις;

Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί για αναπαραγωγή ταινιών 1080ρ, internet browsing και ελαφρό gaming.

Link to comment
Share on other sites

Κανονικά η μητρική σου θα έπρεπε να παίρνει όλους τους AM3 επεξεργαστές αφού είναι ΑΜ2+ μητρική με το τελευταίο AMD 780G/SB700 CHIPSET !!!

Η ASUS όμως απ`ότι φαίνεται στο παρακάτω link δεν έχει βγάλει ακόμα bios για υποστήριξη AM3 επεξεργαστών όπως κάνουν όλες οι μητρικές της GIGABYTE / MSI /ARSOCK / DFI/ SAPPHIRE !! Οπότε πρέπει να περιμένεις να δεις αν θα υπάρξει τέτοιο BIOS !!!

http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M3A78-EMH%20HDMI&product=1&os=17

Πάντως η μόνη διαφορά μεταξύ AM3 και AM2+ μητρικών είναι πως οι δεύτερες παίρνουν μόνο DDR2 μνήμες και οι πρώτες μόνο DDR3 !!! H διαφορά είναι αμελητέα σε κάθε περίπτωση, για να μην πούμε πως δεν υπάρχει καθόλου!

Aν όμως δεν έχεις είδη αυτή την μητρική μπορούμε να σου προτείνουμε ένα σωρό άλλες μητρικές που δέχονται AM3 επεξεργαστές σαν τους παραπάνω, που κοστίζουν ελάχιστα, και που είναι AM2+/DDR2 !!

Link to comment
Share on other sites

Την μητρική μου την δώσανε ολοκαίνουργια στο κουτί της, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε δευτερόλεπτο! Μνήμες, σκληρό κλπ τα έχω, μόνο επεξεργαστής μου λείπει για να στηθεί το συστηματάκι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.