Jump to content



MX 440


kots

Recommended Posts

έκανα εχθές την πρώτη μου απόπειρα να ανεβάσω ένα οποιοδήποτε πράγμα πάνω στο πισί μου. και αυτό ήταν η κάρτα γραφικών.

στην αρχή αφού έβαλα την καταχώρηση στο μητρώο coolbit ενεργοποίησα από τις ιδιότητες της κάρτας το ανέβασμα του ρολογιού και μετά με το power strip ανέβασα τον πυρήνα στα 315 και τις μνήμες στα 415. μου έβγαλε το 3dmark 5800 και κάτι ψηλά. αλλά ήταν χωρίς artifacts. μόλις το πήγα λίγο παραπάνω δηλαδή 325χ425 άρχισε τα παράξενα. κατέβηκα στα 320χ420 και τα ίδια. έτσι λοιπόν ήρθα στα αρχικά 315χ415.

βάζω το παιχνίδι post mortem (δεν είναι μεγάλο σε απαιτήσεις κάρτας καθώς είναι adventure). αρχίζω κανονικά και όλα καλά. εντελώς ξαφνικά όμως τα κεφάλια των χαρακτήρων αποκτούν ανοιχτά και έντονα χρώματα. και ρωτώ. εφόσον στο 3dmark ήμουν καλά γιατί στο παιχνίδι γ@@@θηκε το σύμπαν μετά από κάποιο σημείο;

σαν σκορ στο 3dmark είμαι καλά; έχω amd 2000+.

Link to comment
Share on other sites

το οτι στο 3D Mark 2001 σου εβγαλε αποτελεσμα χωρις artifacts αυτο δεν σημαινει κατι. Ποσα loops ετρεξες; πρεπει να το ¨παλεψεις¨ καμια ωρα ή και παραπανω. Επισης αν δεν το εχεις διαβασει, μελετησε αυτο:

Πως να...κανετε overclocking στην καρτα γραφικων σας!

Link to comment
Share on other sites

το link ειναι ενα λεπτομερεστατο How-to σχετικα με το πως πραγματοποιειται το overclocking στην καρτα γραφικων. Προσεξε την μεθοδολογια - η οποια λιγο πολυ ειναι κοινη για την πλειοψηφια των καρτων - και ακολουθησε την με προσοχη. Μην περιμενεις ¨τρελο¨ overclocking απο την καρτα σου. Και παλι εδω ειμαστε. Καλη τυχη:)

Link to comment
Share on other sites

στα ίδια φτάνει και μία galaxy!!!!! mx440 που έχω στις μνήμες, στον πυρήνα δεν ανεβαίνει πάνω από 275 που είναι το default , είναι χωρίς fan πάνω απο τον πυρήνα. βασικά τα default της είναι 275 core, 286 μνήμες, μήπως είναι καμιά cut down version της mx440 αυτή που έχω?:unsure:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.