Jump to content



Sound Blaster X-fi RMA


himan83gr

Recommended Posts

Ψαξε στο site τους για rma support και στειλτους email μαζι με την αποδειξη αγορας scanαρισμενη. Θα σου δωσουν διευθυνση να στειλεις τη καρτα, και σε 1-2 βδομαδες θα σου στειλουν new / επιδιορθομενη. Το λεω απο εμπειρια ;) Πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι στο support τους! Την εστειλα Ιταλια , 7 ευρω νομιζω εκανε η αποστολη, και μεσα σε 1-2 βδομαδες ηρθε το rma.

Link to comment
Share on other sites

Ακολούθησα τις οδηγίες του online οδηγού υποστήριξης και τους έστειλα από εκεί email περιγράφοντας το πρόβλημα. Ελπίζω να μου απαντήσουν. Έψαξα και για RMA support στο αγγλικό site αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Link to comment
Share on other sites

Κομπλε πιστευω θα σου απαντησουν. Εγω ειχα δηλωσει το προιον σε μια ειδικη σελιδα της creative για rma που δεν βρισκω τωρα στο google, αλλα δεν ειχε την Ελλαδα στις χωρες, επελεξα Αγγλια με ψευτικα στοιχεια, και οταν επικοινωνησαν μαζι μου με email τους ειπα πως ειμαι Ελλαδα και τη διευθυνση:jester:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.