Jump to content



usb flash ερωτηση


made in china

Recommended Posts

Kαλησπερα παιδια.Ενδιαφερομαι να αγορασω το corsair flash voyager mini 16gb.Eιναι αυτο

http://www.corsair.com/products/voyagermini/default.aspx ερωτηση που θελω να κανω ειναι αν ξερει κανεις τις ταχυτητες εγγραφης/αναγνωσης γιατι εχω ψαξει παντου και δεν τις βρισκω ουτε review ουτε τιποτα.Επαναλαμβανω αυτο που ειναι 16gb.Αν το χει καποιος και μου πει και εντυπωσεις ακομα καλυτερα.

Link to comment
Share on other sites

Έχω 2 τέτοια, των 4Gb. Τα πήρα κι έβαλα τα DVD των Vista U64 & Win7 64 μέσα στο καθένα, επειδή παίζω συνέχεια με εγκαταστάσεις κλπ για να μην ψάχνω τα DVD όλη την ώρα.

Αν θες, σου λέω πρακτικά τι νούμερα βγάζουν σε ανάγνωση κι εγγραφή, μόλις πάω σπίτι, αλλά απ'όσο τα έχω χρησιμοποιήσει, είναι αστέρια.

Link to comment
Share on other sites

Eιχα το 4 και εχω τωρα το 8:p.Ειμαι πολυ πιστος :D!Απλα δεν με ειχαν ενθουσιασει στην εγγραφη.Και θελω να δω αν υπαρχει καμια βελτιωση γιατι το 8αρι εχει 7,5mb/s.Αν το 16 εχει λιγοτερο δεν αξιζει γιατι μεχρι να γεμισει......

Link to comment
Share on other sites

Εχω εγω το 16αρι... Read κανει γυρω στα 32-33 mb/s και write 8 ή 9 mb/s. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ειναι καλη κατασκευη και βολευει πολυ. Νομιζω οτι για να πας σε μεγαλυτερο write, πρεπει να πας και σε μεγαλυτερο μεγεθος... Ελπιζω να βοηθησα :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.