Jump to content



Vdimm mod για P4G8X


SkaL-

Recommended Posts

Αποφάσισα εχθές να κάνω ένα vdimm mod στο mobo μου,έκανα μια έρευνα στο internet αλλά βρήκα λίγα πράγματα,τέλος πάντων βρήκα το LM που χρειαζόταν και έκανα το mod (μαλλον λάθος) και δεν είδα καμία διαφορά.Πιστεύω πως έχω κάνει κάποιο λάθος πρέπει να διάλεξα λάθος pin και απο τις τάσεις που είδα στο πολύμετρο μου φάνηκε σωστό να βάλω 6Κ R.Αν κάποιος έχει κάνει το mod ή ξέρει σε πιο pinaki γίνεται σίγουρα ας βοηθείσει, α ξέχασα να πώ πως το mod έκανα στο δευτερο pin απο την βούλα.

Link to comment
Share on other sites

Το mod, είναι το ίδιο με αυτό της P4P800/C800.

Βρες το ολοκληρωμένο LM358 και συνέδεσε ένα ποτενσιόμετρο 50kOhm μεταξύ του πιν6 και της γείωσης, ή του πιν4.

Η βούλα στο ολοκληρωμένο, σημαίνει το πιν1, και συνεχίζεις ακολουθώντας φορά αντίστροφη του ρολογιού για τα υπόλοιπα πινς.

Δες την φώτο από το mod της P4G8X του holicho, εδώ (είναι τα 2 κοντινά καλώδια)

και το μοντ στην p4p800, που είναι το ίδιο(απλά αλλάζει η σχεδίαση στην μητρική) εδώ .

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να σου πω αν θα δουλέψει ή όχι.... το σωστό είναι να ξεκινάς με μεγάλη αντίσταση, να μετράς με πολύμετρο, και να ρυθμίζεις, ώστε να ξέρεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι...

Link to comment
Share on other sites

όλα οκ τελικά παιδιά έβαλα 10Κοhm R,σας ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια,τώρα πια οι πάλιες ΗyperX pc2700 δουλεύν άψογα στα 410 mhz με (2.2.2.7).όλος ο κόπος για να κερδίσω ένα 2άρι ακόμα...πρίν το mod είμουν 2.2.3.7 και δεν έπεφτε με τπτ πάντως άξιζε:)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tελικά τα 2.92v δεν είναι άρκετα (μέρικες φορές το oc μας κάνει αχόρταγους) ξέρει κάποιος κάνα τρόπο να δώσω κάτι παράπανω ? :) Το τελευταίο καιρό έχω μια έμμονη ίδεα το 7 να το κάνω 6 ή ακομα καλύτερα 5 :rolleyes:

Απο οτι θυμάμαι οταν ηταν στα πάνω του αυτό το mobo και το είχε και ο hipro, πριν 8-9 μήνες αν θυμάμαι καλά, το δουλευε με τις μνήμες στα 3.3v και βάλε.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Ευχαριστώ και πάλι :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.