Jump to content



AΓΟΡΑ RADIATOR


vanale

Recommended Posts

Ξερει κανεις που μπορω να αγορασω-στην αθηνα- ενα radiator.Μη μου πειτε για internet γιατι το παλιο μου ψυγειο(απο μηχανακι)παρεδωσε ψυχη και χρειαζομαι ενα καινουριο αμεσα!:unsure:

Link to comment
Share on other sites

Σε οποιαδήποτε μάντρα αυτοκινήτων ή ανταλακτικά αυτοκινήτων (για καινούριο) μπορεις να βρείς ψυγείο για καλοριφέρ αυτοκινήτου. Οποιοδήποτε πάρεις αν εχει χαλκινους σωλήνες καλό θα είναι (απο εκει και πέρα όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο). Για που συγκεκριμένα ας πουν τα παιδιά απο αθήνα...

Link to comment
Share on other sites

Kαλύτερα θα ήταν να προσέχει να είναι χάλκινο (τουλάχιστον οι σωληνώσεις του), των διαστάσεων που θέλει και να παίρνει/έχει τα ρακόρ που χρειάζεται κατά κύριο λόγο.

Αν το θέλεις έτοιμο, λίγα καταστήματα έχω δεί να φέρνουν Αθήνα προιόντα για watercooling. Εξαρτάται από το μέγεθος και τα χρήματα που θες να δώσεις. Αν το θες από αυτοκίνητο, πιστεύω στην Αθήνα και που δεν θα βρείς..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.