Jump to content



Χαλασμένο CD...


cherryman

Recommended Posts

Έχω ένα CD ΣΟΝΥ με mp3 μέσα. Εδώ και κάμποσο καιρό, έχει φύγει από την πάνω επιφάνεια μια φλούδα με το υλικό που έχει. Στο σημείο αυτό το CD φυσικά είναι πλέον διάφανο με αποτέλεσμα όταν καταφέρει το DVD ή το CD-RW να το διαβάσουν, να μην παίζει φυσικά τα mp3 που βρίσκονται στο πλέον διάφανο μέρος του CD.

Υπάρχει σωτηρία για αυτό το CD ρε παιδιά;

Link to comment
Share on other sites

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να του πετάψω κανά βάψιμο πάνω στην επιφάνεια μπας και γίνει τίποτα. Kingrim ήσουν πολύ ενθαρυντικός. :(

Ευχαριστώ πάντως. Το Alcohol κάτι δείχνει να κάνει, αλλά έχει ώρα ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

LOL :devil: καλα δεν εχεις κανα back -up ???? βασικα αν το βαψεις θα εχεις προβλημα γιατι τα cd ειναι ζυγιασμενα στο λεω γιατι παλια ειχα κολισει κατι αυτοκολιτα πανω σε ενα ψδ και δεν δουλευε μολης τα εβγαλα ολα οκ :devil:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από kingrim [01-11-2003 και 18:22]

βασικα αν το βαψεις θα εχεις προβλημα γιατι τα cd ειναι ζυγιασμενα στο λεω γιατι παλια ειχα κολισει κατι αυτοκολιτα πανω σε ενα ...

καλα βρε συ πόσο βάρος να χει η μπογιά ? :)

Link to comment
Share on other sites

Το Alcohol βρίσκεται αισίως στην 12η ώρα λειτουργίας και έχει φτάσει το 22%. Δουλεύει αργά. αλλά σταθερά. Θα το αφήσω όσο πάρει και θα δείξει το αποτέλεσμα.

Link to comment
Share on other sites

να καταλάβω, θες να σώσεις τα υπόλοιπα τραγούδια? ή αυτά που χάθηκαν? διότι και το κενό να καλύψεις αυτό είναι άσκοπο εφώσον εκεί βρίσκοΝΤΑΝ τα δεδομένα υπο μορφή μικροσκοπικών αυλακώσεων στην "μεταλλική" φλούδα... δεν είναι στο πλαστικό.

Link to comment
Share on other sites

αφτό που λέει ο βούδας ειναι σωστό. τα δεδομένα ειναι γραμμένα στιν επιστρωση και οχι στο πλαστικό. αν ηταν έτσι τοτε με ένα βάψιμο θα μπορούσαμε να γράφουμε και τα προστατευτικά δισκακια πουι βαζουν μέσα στουσ πηργους με τα αδεια :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.