Jump to content



Δίσκος Ethernet


morius

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω εξωτερικό δίσκο τώρα τελευταιά. Σκέφτομαι για τον LACIE 1TB Ethernet. Μπορείτε να μου πείτε λίγο πως δουλεύει; Δηλαδή το συνδέω στο Router κ τον βλέπουν όλα τα pc που συνδέονται σ'αυτό ( Είτε με ασύρματο είτε με καλώδιο; ) Χρειάζεται drivers? Τι ακριβώς παίζει;

Και εν τέλη...αξίζει να τον πάρω???

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα. Να σου πω εγώ που έχω το Mybookworld.

Το Lacie δε το πολυξέρω, το είχα πετύχει το τότε μοντέλο όταν έψαχνα κι εγώ για δίσκο. Δε το πήρα γιατί απ΄όσα έγραφε πάνω στο κουτί, προσέφερε λιγότερα απο το MBW με ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ κοστος.

Προτείνω MBW. Το συνδέεις στο router, κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις μέσω router (static IP, MAC address κλπ), και είσαι λίγο πολύ έτοιμος.

ΕΠΙΣΗΣ δες εδώ κι εδώ, για να καταλάβεις τι εστι MBW. Εγώ το έχω ΛΙΩΣΕΙ, hard mods, soft mods, προγράμματα, πλήρης παραμετροποίηση, unbricking (μου είχε χαλάσει το βλαμμένο μια φορά, μετά απο δική μου χαζομάρα), ότι θες. Για ΟΤΙ χρειαστείς, μη διαστάσεις. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.