Jump to content



Tellas και μεγιστη ταχυτητα


Gregorypeg1000

Recommended Posts

Ποσο ειναι θεωρητικα το μεγιστο που μπορω να πιασω με τις παρακατω ρυθμισεις?Ειναι γενικα καλες?Μια μου λενε στην τελασ γυρω στα 13-14 και μια μου λενε πως δν παει πιο πανω απο εκει που ειναι.τωρα θελουν να στειλουν και τεχνικο για να δει την καλωδιωση παρολο που τους ειπα πως το ριμαδοκαλωδιο ειναι 1 μετρο το οποιο ειναι πανω στο σπλιτερ και κατευθειαν το σπλιτερ πανω στη γραμμη.επισης τους ειπα πως υπαρχει μονο μια συσκευη τηλεφωνου η οποια ειναι πανω στο splitter αλλα παρολα αυτα επιμενουν πως εχω κανει εγω λαθως στην καλωδιωση.

post-12934-1416074235,5676_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εγω ειμαι κατοικος Νεας Σμυρνης ειμαι σε αποσταση 1,5km απο το DSLAM, και κλειδωνω στα 3,3 με 12αρα συνδεση...δυστυχως η Tellas εχει μικρο bandwidth για αυτο και εχουμε τοσο χαμηλες ταχυτητες...κοβει απο ο ολους προκειμενου να εχει ενα σταθερο δικτυο...εδω και 5 χρονια που εχω Tellas ολο τα ιδια μου λενε....εν το μεταξυ τα στατιστικα του modem λενε οτι θα επρεπε να κλειδωνα περιπου στα 8-9 με 12αρα συνδεση....

Μονοδρομος ο ΟΤΕ

Link to comment
Share on other sites

σημερα με πηραν τηλεφωνο για να ερθει τεχνικος να κοιταξει αν εχω βαλει σωστα τα καλωδια και για αυτο να του δωσω 50 ευρω.θα τρελαθουμε τελειως να πουμε.θα μας δειξουνε πως να βαζουμε δυο καλωδια.λες και αν δεν ξεραμε δν υπαρχουν οδηγιες στις συσκευες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.