Jump to content



Πολιτική χρεώσεων Voda


deninho

Recommended Posts

Το καλοκαίρι, λόγω εξάρτησης είχα ενεργοποιήσει στο κινητό μου το Vodafone Surf & Mail 150, το οποίο λέει ότι έχεις 150mb για περιήγηση στο νετ. Προσέξτε ότι πουθενά δεν προσδιορίζει ότι είναι για έναν ημερολογιακό μήνα. Μου έρχεται ο λογαριασμός, και για ~179000kb μου χρεώνουν ~60-65€ [δεν έχω πρόχειρο το λογαριασμό], αντί για 22,85€ που θα έπρεπε να είναι βάσει του πόσο ξεπέρασα τον όγκο των δεδομένων σε αυτό το λογαριασμό. Αμιφσβήτηση χρεώσεων με τη μία, με πήρανε τηλέφωνο 2φορές όταν είχα μάθημα οπότε δε μπορούσα να απαντήσω. Ξανά τον επόμενο μήνα, με πήραν τώρα, και μου λένε ότι η χρέωση είναι σωστή, αφού το πακέτο Surf & Mail ισχύει από 1η έως 30/31η κάθε μήνα, και εγώ τον Αύγουστο έκανα 240MB. Όπως είπα και πιο πάνω, κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στο site με τις πληροφορίες, και -λογικά πιστεύω- θεώρησα ότι θα είναι όπως και ο χρόνος ομιλίας, που ανανεώνεται σε κάθε λογαριασμό, κι όχι ανά ημερολογιακό μήνα.

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, ή απλώς το τρώω έτσι;:TD:

Link to comment
Share on other sites

Ζόρικο σε κόβω, παρόμοιο περιστατικό είχα στην Αγγλία που νόμιζα πως πάει με λογαριασμό και πως κάνει και carry over (αν πχ σου μείνουν 20 μέγα τον ένα μήνα τον άλλο έχεις 170 κλπ). Αλλά κάπου υπήρχε στο fine print και πήρα και εγώ το 8άρι με τις ισότητες.

Δεν ήταν πολλά λεφτά όπως και εσένα αλλά δεν έβγαλα άκρη ποτέ (Voda και εγω στο UK).

Τώρα αν δεν αναγράφετε ΠΟΥΘΕΝΑ ίσως βγάλεις κάποια άκρη αλλά πιο πιθανό βλέπω υπάλληλο να σου λέει «ήθελες γιου πορν στην παραλία φιλαράκο πλέρω τώρα» παρά «ναι να το διευθετήσουμε κύριε»…

Πάντως στην Cosmote μου το είπαν απο "πότε πιάνει" ο τζαμπέ χρόνος.

Link to comment
Share on other sites

μου είπαν ότι το γράφει στον έντυπο κατάλογο στο κατάστημα. Από τη στιγμή που στο site, όμως, μου δίνει την επιλογή να το ενεργοποιήσω και Online δε θα έπρεπε να το αναφέρει; :flag:

Link to comment
Share on other sites

Είσαι σίγουρος πως δεν είναι ΚΑΠΟΥ στο άπειρο fine print και στα 29 disclosures που έχει σε κάτι λίνκ με font 1 στο site?

Κάνω τον Τσάκωνα του διαβόλου όπως καταλαβαίνεις αλλά αυτό θα σου πούνε στο τέλος πιστεύω. Μου φένεται ζόρικο να μην το έχουν πουθενά γιατί αν όντος ΔΕΝ θα έχεις δικαίωμα για refund πιστεύω.

Link to comment
Share on other sites

τι να σου πω... Όταν είπα της κοπέλας στο τηλέφωνο ότι δεν το αναφέρουν -γιατί όσο κι αν έψαξα στο site δε βρήκα κάτι-, δε μου είπε ότι "όχι το λέει σε εκείνη τη σελίδα, στην οποία παραπέμπεσαι από τη σελίδα με τα προγράμματα για τους μοναχικούς αγρότες", αλλά ότι το λέει στον έντυπο κατάλογο.

Link to comment
Share on other sites

Okei μαζί σου, οπότε επόμενη ερώτηση, ο έντυπος κατάλογος εμένα ΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΗΚΕ σαν ανάγνωσμα εν ώρα αφόδευσης ή τον κάνατε γαργάρα απο την στιγμή που περιέχει πληροφορίες για τα θέματα αυτά?

ΜΕ άλλα λόγια στο σιτε λέει "για εξτρά πληροφορίες, και ενδεχόμενα τσοντοσενάρια με τον λογαριασμό σας, παρακαλώ διαβάστε το...." γιατί έτσι ίσως έχεις κάποιο πάτημα, αλλά θα έλεγα να πάς σε κανά μαγαζί μήπως εκεί δικαιωθείς απο τον υπεύθυνο, αλλά για 40 ευρώ θα πρέπει να πάει ψηλά για refund (γιατί δεν νομίζω να έχουν δικαιωδοσία να το κάνουν σε επίπεδο καταστήματος) και δεν ξέρω ποιός θα ασχοληθεί...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.