Jump to content



το ξερω ειναι ηλιθιο αλλα μαρεσει!-- mid tower με διακόπτη αφής


psyber

Recommended Posts

λοιπον φιλοι λαμπιτες ετοιμαστειτε να καψετε καμια εικοσαρια εγκεφαλικα κυταρα! σε προσφατη αγγελία πωλησης που έβαλα πουλαω το cosmos s. η αληθεια ειναι οτι συμπαθω αρκετα το θηριακι αλλα εχω κάποια προβληματακια. Ο όγκος του με προβληματιζει γιατι δεν εχω ιδιαιτερη ανεση χωρου και ομολογουμενως ενα mid tower κουτι ια ανακούφιζε τα πραγματα αρκετα. ο δευτερος λόγος είναι οτι οι τρεις βιδες δεξια της μητρικής μου στεκονται στον αέρα (gigabyte 790x-ud4) πραγμα που θα ήθελα να αποφύγω αλλα δεν παει η καρδιά μου να το τρυπησω. αυτό όμως που πραγματικά μ αρεσει στο κοσμος είναι ο διακοπτης on-off που είναι αφής(εδω μπορείτε να γελασετε δεν θα παρεξηγηθώ:)).

έχετε λοιπον υποψιν καποιο mid tower με διακόπτη αφής (κατι με τη στιβαρότητα της Lian-Li νομίζω ότι θα το προτιμούσα). εναλλακτικά θεωρείτε ότι υπάρχει κάποια λύση στα προβλήματα που ανέφερα; περιμένω προτάσεις και ελπίζω να μη σας κούρασα!

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που λες απλα δεν παιζει. Το cosmos υποστηριζει atx μητρικες και ολες οι μητρικες μας atx ειναι. Απ'οτι ειδα σε μια φωτογραφια στην gigabyte http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3002&ProductName=GA-MA790X-UD4 η μητρικη σου εχει μονο 7 βιδες για στηριξη. Βιδες για στηριξη ειναι μονο αυτες που εχουν το ασπρο περιγραμμα γυρω τους. Οποτε μαλλον θεμα μητρικης ειναι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.