Jump to content



win xp ????? virus????


kingrim

Recommended Posts

αφου εχτες κατα της 10:00μμ το pc αρχισε να κανει κατι τρελα κοληματα script error κλπ αποφασισα να κανω ενα format σημερα. Aποτελεσμα μετα απο φρεσκο copy των xp και εγκατασταση νορτον 2004 να μου βγαλει alert για Blaster χωρης να εχω μπει net ακομα τελος παντων μου λεει οτι το εκανε delete μετα απο λιγο μου πεταει ενα παραθυρο το οποιο λεει κανε save οτι εχεις ανοιχτο τα win θα τερματιστουν σε 60sec εεεε λεω κατι κουφο ειναι ας κλεισουν και βλεπουμε μετα που αμοιξαν αρχιζει το πψ να σερνετε και ειδικα το net ξανα το ιδιο μηνημα και τερματισμο win se 60sec ταυτοχρονα μου πεταει και ο νορτον αυτο το μηνημα που δεν ξερω τι ειναι.Ερωτηση ο blaster to internet δεν επιρεαζε ???? πως γινετε να εχω ιο μετα απο φορματ ????? τι ειναι αυτο που λεει ο νορτον????? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩ????

post-194-1416070644,7959_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Επίσης πήγαινε στα services, δεξί κλικ στο remote procedure call>κλικ στο properties>στην καρτέλα recovery και διάλεξε σ' όλα τα πεδία "restart service"

Επίσης ένας λογαριασμός απλού χρήστη στο λειτουργικό θα σε απαλλάξει από πολλά τρεχάματα.

Εγώ όταν έχω την υποψία για ιό και κάνω format, ξεκινάω από το cd, διαλέγω repair και τρέχω τις εντολές fixmbr και fixboot, έτσι για ασφάλεια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.